Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Exit

Ik heb een hele tijd lopen nadenken hoe ik deze column het beste zou kunnen beginnen en ik kon maar niks bedenken. Het is echt behoorlijk lastig om mijn laatste column voor deze site te schrijven. Uiteindelijk heb ik maar besloten om zo te openen:

Beste Horrorfans, ik ga weg bij horror.nl.

Zo, dat gedeelte hebben we dus gehad, hoop dat jullie niet al te erg geschokt zijn (of aan het juichen zijn) nu moet ik alleen nog even uitleggen waarom. Het heeft te maken dat horror.nl al heel groot is en al een grote schare fans heeft. Erg leuk natuurlijk, maar voor mij is dat niet echt een uitdaging meer; alles is in principe al voor me gedaan. Het leek mij altijd een goed idee om uit het niets een site op te bouwen, te bepalen hoe het er uit ziet, wat er in komt en dan kijken en hopen dat het wat wordt (ik neem aan dat Totaltim ook zo dacht voordat hij begon met horror.nl) Net toen ik dacht dat er niets van zou komen, kwam ik een aantal gelijkgestemden tegen en met hen ga ik dit project dan ook opstarten. Maar ja deze arme jongen heeft niet genoeg tijd om voor 2 sites te werken en dan moet je keuzes maken.

(start strijkers)
Voordat ik het Sinistere Tijdperk officieel be?indig zou ik graag nog even een aantal mensen willen bedanken. Allereerst Tim voor zijn vertrouwen en de kans om mijn schrijfstijl te verbeteren (mensen die mijn eerste reviews hebben gelezen, weten waar ik het over heb) De overige leden van de crew voor hun (opbouwende) kritiek en natuurlijk alle bezoekers van horror.nl. Ik heb heel erg veel leuke reacties gehad op mijn columns en reviews en dat was weer een extra motivatie om te schrijven. Nogmaals bedankt!

En tot zover mijn laatste column voor horror.nl, ik ga me nu richten op andere dingen. Ik wens de crew van horror.nl veel succes en zal nog wel vaak van me laten horen in de shoutbox.

*PS, Voordat ik het vergeet: RCV is waardeloos. Pinhead heerst! Wes Craven is overgewaardeerd. Zombies horen niet te rennen. Scream is geen horror en DARIO ARGENTO ZUIGT KONT!

Over de auteur

avatar