Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Brand op set House of Wax remake

Afgelopen zaterdagavond heeft een brand drie sets verwoest, inclusief camera’s en apparatuur, in de studio in Australië waar gewerkt wordt aan de opnames van een nieuwe versie van ‘House of Wax’, de klassieke horrorfilm van André de Toth met Vincent Price als de eigenaar van een wassenbeeldenmuseum. Het is niet helemaal bekend waardoor het vuur ontstaan is, een omgevallen kandelaar of een gasbrander die werd gebruikt voor vuur-scènes die in contact kwam met gesmolten wassen figuren.
Gelukkig raakte er niemand van de cast of crew gewond.

De brand heeft geen gevolgen gehad voor het opnameschema, maar toch laten de producenten weten dat ze de geplande release in het najaar hebben verzet naar de lente van 2005, mogelijk omdat er dit jaar al vrij veel horrorfilms uitkomen.
De film wordt gemaakt onder de vlag Dark Castle, eerder verantwoordelijk voor remakes van William Castle-films als ‘House on Haunted Hill’ en ‘Thirteen Ghosts’, en voor de film ‘Ghost Ship’.
Deze nieuwe versie van de originele film uit 1953 wordt geregisseerd door Jaume Serra naar een script van Carey en Chad Hayes. De acteurs zijn onder andere Elisha Cuthbert, Jared Padalecki, Jon Abrahams en Paris Hilton.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter