Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nu Doug Bradley niet meer zal terugkeren als Pinhead heeft hij tijd over voor andere dingen…een van die dingen is de film The Reverend, een Britse horrorfilm.
 
Bradley speelt kersverse een pastoor die in een klein dorpje terechtkomt om zijn eerste parochie te stichten. Hij komt terecht in een kapel in een idyllisch plattelands dorpje. Terwijl aan de oppervlakte alles perfect lijkt, blijkt al snel dat de lokale zakenmensen toch iets verborgen houden. . Op een natte, koude avond komt er een jong meisje, helemaal overstuur, de kapel in en wordt door de pastoor binnengelaten. Het meisje zoekt echter geen onderdak, maar komt een boodschap brengen…een boodschap in de vorm van een diepe, bloederige beet!  Als de pastoor weer wakker wordt is hij in de war en heeft hij een onbekende, oncontroleerbare dorst. Hij kan echter geen bewijs vinden van het mysterieuze meisje van de nacht ervoor. De pastoor gaat echter door met waarvoor hij eigenlijk gekomen is…het opruimen van het dorp en het aangrenzende landgoed.
 
De film is nu in productie gegaan onder regie van  Neil Jones en moet later dit jaar nog uitkomen. Naast Bradley zien we ook Shane Richie (tv’s EastEnders), Tamer Hassan (Blood Out) en Emily Booth (Evil Aliens). Er zal tevens een begeleidende “graphic novel” verschijnen. Over een eventuele Nederlandse release is niets bekend.
 

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter