Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Ook de cult horror comedy Night Of The Comet krijgt een remake. Volgens Deadline zal deze film het comedy gedeelte achterwege laten en een echte scifi-horror worden over een komeet die ervoor zorgt dat bij de hele mensheid sterft en in zombies veranderd. Het scenario wordt geschreven door Roxanne Benjamin (Southbound, XX) voor Orion Pictures.

– Tv-zender Showtime heeft aangekondigd dat men bezig met het ontwikkelen van Penny Dreadful: City Of Angels, een spin-off van originele serie. Deze keert speelt het zich af in het Los Angeles van 1939. Deze keer zullen er conflicten ontstaan tussen aanhangers van Santa Muerte en de Duivel…Deze nieuwe serie zal bestaan uit nieuwe personages, maar de bedenker en showrunner van het origineel, John Logan keert terug in diezelfde rol.

– Sinds het succes van It wilt iedereen wel een Stephen King verhaal verfilmen, en deze keer kunnen we melden dat de zender FreeForm de rechten heeft bemachtigd van Joyland, het boek over een student die een zomerbaantje neemt in een amusementspark en daar te maken krijgt met een mogelijke seriermoordenaar.De productie moet volgend jaar beginnen.

– Het zal niet als een verrassing komen dat men plannen smeed om The Meg 2 te maken. Het eerste deel met o.a. Jason Statham en Li Bingbing leverde ruim 530 miljoen dollar op. Uitvoerend producent Catherine Xujun Ying liet weten dat alles wel nog in een erg vroeg stadium is en dat ze gaan proberen om alles geheim te houden.

– New Line Cinema heeft na een biedingsoorlog de rechten gewonnen van het Twitter spookverhaal dat bekend staat als Dear David . Adam Ellis begon ooit met een verhaal op Twitter waarvan hij nog steeds beweerd dat het waar is. Mike van Waes in aangetrokken als scenarioschrijver. Alle verder details van deze “high concept” horror-thriller blijven voorlopig nog geheim. We houden dit uiteraard in de gaten voor jullie!

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter