Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws: o.a. Lestat en Leatherface

– Weet niet of er nog fans zijn van de Resident Evil-films, maar de zesde film in de reeks, genaamd Resident Evil: The Final Chapter, is voorlopig uitgesteld. Hoofdrolspeelster Mila Jovovich is namelijk voor de tweede keer zwanger. De pre-productie in Zuid-Afrika was al in volle gang maar is nu dus weer stil gelegd. We laten het weten wanneer de productie wel weer begint.

– Er duiken meerdere berichten op dat regisseur Josh Boone (The Fault In Our Stars) de man is die vampier Lestat opnieuwe naar het witte doek brengt in een reboot van deVampire Chronicles van schrijfster Anne Rice. (Interview With The Vampire en Queen Of The Damned werden eerder al verfilmd). Echter zal dat op zich laten wachten aangezien Boone ook al bezig is met een verfilming van Stephen Kings The Stand.

– De nieuws Texas Chainsaw Massacre film zal zich gaan richten op de tiener jaren van de moordenaar die we beter kennen als Leatherface. En laat die naam ook meteen de titel zijn van de nieuwe film: Leatherface. De film speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tobe Hoopers klassieker en is dus (wederom) een prequel. Het scenario zal worden geschreven door Seth M. Sherwood, wiens naam voorkomt op de Black List, een lijst van de beste ongeproduceerde scenario’s. De film wordt wederom geproduceerd door Millennium Films (Texas Chainsaw 3D).

– Producenten John Wells en Arnold Kopelson zijn bezig met het ontwikkelen van een tv-serie gebaseerd op de Keanu Reeves/Al Pacino film (en boek) The Devil’s Advocate. De serie, geschreven door Matt Venne, zal zich richten op een jonge advocaat die wordt aangenomen bij een groot advocatenkantoor waarvan de Duidel zelf de baas is. De zender NBC heeft al een pilot besteld

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter