Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Paramount Pictures heeft Mary Elizabeth Winstead vastgelegd voor de psychologische thriller The Cellar. Hierin speelt ze de hoofdrol naast John Goodman. Winstead speelt een vrouw die na een auto ongeluk ontwaakt in een kelder. Ze denkt dat ze is ontvoerd, maar Goodmans personage vertelt haar dat de buitenwereld onbewoonbaar is door een aanval met chemische wapens. De film wordt geregisseerd door Dan Trachtenberg en wordt geproduceerd door Bad Robot, het bedrijf van J.J. Abrams.

– Na haar avonturen met zombies en tornado’s gaat actrice Sarah Wayne Callies samen met Nicolas Cage het opnemen tegen een geest in de film Pay The Ghost. Cage speelt een professor wiens kind spoorloos verdwijnt tijdend een halloween parade. Een jaar later komt hj erachter dat zijn zoon misschien is “ontvoerd” door een kwaadaardige geest die opduikt rond halloween. Callies speelt zijn vervreemde vrouw. Het script werd geschreven door Dan Kay en zal worden geregisseerd door Uli Edel.

– We schreven eerder al dat men bij Lifetime werkte aan een serie genaamd Damien, gebaseerd op het personage Damien Thorn uit The Omen, en nu kunnen we melded at er geen pilot komt. De film wordt meteen in productie genomen voor 6 afleveringen. De serie die geproduccerd wordt door Glen Mazarra (The Walking Dead S2 en S3) gaat over een volwassen Damien die zijn ware aard en identiteot moet omarmen…die van de antichrist.

– Auteur Dennis Lehane en Martin Scorsese gaan weer samenwerken. Nu voor een HBO serie genaamd Ashecliffe. De serie speelt zich af in het zelfde instituut als in de filmShutter Island en speelt zich af voor de gebeurtenissen in de film. Lehane zal het scenario schrijven en samen met Scorsese als producent optreden. En er wordt gekeken of Scorsese een gaatje in zijn agenda heeft om de Pilot te regisseren

– Het regiedebuut van Gregory Levasseur heeft de titel The Pyramid gekregen en gaat over een groep archeologen die met behulp van een satelliet en piramide ontdekken die vele malen groter is dan de reeds bekende piramides in Egypte. Als ze de piramide onderzoeken raken ze verdwaald in het donker. Wanhopig opzoek naar een uitgang komen ze erachter dat ze niet alleen zijn… De Amerikaanse release staat gepland voor 5 december maar over een Nederlandse release is nog niets bekend. De film is geschreven door Daniel Meersand en Nick Simon. Alexandre Aja is als producent aan de film verbonden.

– De “antropologische zombie film” Curse The Darkness is het nieuwste project van SpectreVision, de productiemaatschappij van Elijah Wood, Daniel Noah en Josh C. Waller. De film speelt zich af tegen de achtergrond van de suikerrietvelden in Louisiana en de gevolgen die de chemische bestrijdingsmiddelen hebben op de werknemers van een suikerproducent. In oktober beginnen de opnames onder regie van Jorge Michael Grau (We Are What We Are).

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter