Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Amerikaanse release van Insidious Chapter 2 is verschoven. Van vrijdag 20 september naar…vrijdag de 13e (september). Een Nederlandse releasedatum is tot op heden nog niet bekend gemaakt.

– Casting nieuws voor de paranormale politiethriller Beware The Night van regisseur Scott Derrickson (Sinister). Eric Bana zal de hoofdrol gaan spelen terwijl ook Edgar Ramirez en Olivia Munn een rol te pakken hebben in de film over een politieagent die tijdens een vreemde zaak een priester ontmoet die hem weet te overtuigen dat er demonische krachten in het spel zijn. Samen werken ze aan de zaak en nemen ze het op tegen de bovennatuurlijke krachten die hen tegenwerken. De film zal worden geproduceerd door Jerry Bruckheimer

– Of het compleet in ons genre zal vallen is nog onbekend aangezien alle betrokkenen er niet veel over kwijt willen, maar ene Daniel Kunka heeft een script verkocht aan Warner Bros. met de titel The Bermuda Traingle . We weten wel dat er schepen en vliegtuigen zullen verdwijnen. Meer nieuws zodra bekend…

– Regisseur Mike Mendez (Big Ass Spider) heeft plannen om een prequel te maken op zijn film The Convent (zie foto) uit 2000. De prequel gaat The Devil’s Convent heten en zal zich afspelen in de jaren ’60 waarin we een jonge Christine zien die het opneemt tegen de demonische krachten. Momenteel is Chaton Anderson (The Covent) bezig met het schrijven van het scenario.

– Vanuit Bollywood komt de horrorfilm Aatma van regisseur Suparn Verma met o.a. Bollywood-ster Bipasha Basu (Raaz 3D). Hierin probeert de jonge weduwe Maya met haar 6-jarige dochter een nieuwe leven te beginnen na de dood van haar man. Als haar dochter begint te praten met haar dode vader denkt Mya dat het een denkbeeldige vriende is om de leegte op te vullen. Echter gebeuren er steeds meer vreemde dingen en denkt Maya haar verstand te verliezen… Inmiddels is ere en trailer verschenen:

– Niet iemand die je meteen in verband brengt met het horrorgenre, maar Jamie Foxx gaat een 5-delige horror “anthology” serie schrijven, producere en regisseren voor SyFy Channel. De serie zal in oktober op de Amerikaanse tv te zien zijn. Of de serie ook in Nedeland op SyFy zal verschijnen is nu nog niet bekend. En Foxx heeft laten weten dat hij misschien ook wel in een gastrol voorbij zal komen. We houden je uiteraard op de hoogte over nieuwe info hierover.

– Het is bekend geworden dat Yvonne Strahovski wederom haar opwachting zal maken in het 8e en laatste seizoen van Dexter als de moordende bloemiste Hannah. Uiteraard zijn ook Michael C. Hall en Jennifer Carpenter wer terug en verder zijn er gastrollen van Bethany Joy Lenz, Rhys Coiro, Charlotte Rampling, Nick Gomez en Sean Patrick Flanery.

– FilmDistrict heeft het script The Last Word van regisseur Ben Ketai gekocht. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en gaat gaat over de vreemde en tragische nasleep voor de betrokkenen van een rechtszaak waarin een jonge man uit Texas ten onrechte werd veroordeeld en geëxecuteerd voor de verkrachting en moord op een non. De film zal worden geproduceerd door o.a. Frank Mancuso Jr. (Friday The 13th franchise). Een startdatum is helaas nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter