Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eric Ladin en Brian Howe zullen naast Annabelle Wallis en Ward Horton te zien zijn in de Conjuring spinoff Annabelle. John Leonetti hield zich al bezig met de cinematografie van de originele film en zal deze film gaan regisseren. James Wan is ook aan het project verbonden als een van de producers.

Voor zij die ook zo uitkijken naar Greg Nicotero’s negende episode van het vierde The Walking Dead seizoen die 9 februari in première gaat is er weer een promo video verschenen om ons liefhebbers alvast weer nieuwsgierig te maken.

Ook de serie Bates Motel keert begin dit jaar terug met een nieuw seizoen. Op 3 maart gaat het tweede seizoen van de serie in première. Freddie Highmore zal terugkeren als Norman en onder andere Olivia Cooke en Vera Farminga (zie foto) zullen ook weer terug te zien zijn.

Kevin Smith begint een steeds drukker bezet man te worden binnen het genre. Niet alleen is hij in de afrondingsfase van zijn horror/komedie Tusk, maar hij heeft ook aangekondigd een episode te gaan regisseren van een anthologie film die geïnspireerd is door de originele Creepshow film.
Smith zal de derde episode van Night of the Krampus gaan regisseren. In totaal zal de film 5 segmenten bevatten. De eerste twee zullen geregisseerd worden door Andy McElfresh en i>Jason Mewes/i> en de laatste twee segmenten door Carol Banker en Jennifer Schwalbach.

Tommy Wirkola’s Dead Snow 2: Red vs. Dead is goed ontvangen op het Sundance film festival. De film volgt de enige overlevende van de originele film die het deze keer moet opnemen tegen een nog groter leger van nazi zombies. Deze keer heeft hij echter de hulp van een groep professionele zombie jagers. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat de film in Nederland uitkomt, maar in de tussentijd kan er in ieder geval al naar de complete trailer gekeken worden:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter