Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Clive Barker heeft omdat hij weer bezig is aan een Hellraiser film de vraag gekregen waarom hij niet iets origineels maakt. Hierop antwoordde Barker dat hij na het schrijven van zijn visie op de nieuwe Hellraiser een compleet nieuwe horrorfilm wil gaan schrijven en regisseren waarin hij zowel grafische horror als erotiek met elkaar wil vermengen.
Ook heett hij bij Bob Weinstein aangegeven dat er volgens hem maar 1 man Pinhead is: Doug Bradley. Weinstein schijnt het hier ook mee eens te zijn, maar het zou niet de eerste keer zijn dat meneer Weinstein later toch weer van mening veranderd.
Bradley is in ieder geval nog niet officieel benaderd.

Regisseur Ridley Scott heeft de pers een update gegeven over de huidige status van Prometheus 2. Sinds screenwriter Damon Lindelof het project verliet leek alles stil te liggen.
Nu bevestigde Scott dat men echter toch nog wel bezig is aan het screenplay. Jack Paglen is op dit moment bezig om te kijken hoe het verhaal weer opgepakt kan worden.
Daarnaast heeft Ridley Scott bevestigd dat hij in ieder geval aanblijft als producer. Het is tot op heden echter onbekend of hij ook de regie op zich zal nemen.

Regisseur van de Evil Dead remake Fede Alvarez heeft via Twitter bevestigd dat niet hij maar Sam Raimi zelf de regie van Army of Darkness 2 op zich zal nemen.
Daarnaast bevestigde Bruce Campbell vorige week al dat hij ook betrokken is bij het project.
Sami Raimi zelf heeft tot op heden nog geen informatie over zijn betrokkenheid vrijgegeven, dus vat dit nieuws op met een korreltje zout.

Na een “final cut” om de 40ste verjaardag van de film te vieren verschijnt er komende donderdag ook een gelimiteerde LP van de soundtrack van The Wicker Man.
De soundtrack van Paul Giovanni verschijnt in een beperkte oplage van 500 exemplaren en men begint donderdag met het versturen van de bestellingen.
De LP kan via de volgende link worden besteld: http://raresleeve.tmstor.es/cart/product.php?id=16414

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter