Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Om de liefhebbers van de serie alvast weer wakker te schudden is er een teaser trailer verschenen van de tweede helft van het vierde seizoen van The Walking Dead. De tweede helft trapt in de V.S. af op zondag 9 februari.

Verzamelaars opgelet! Death Walz Recording brengt in samenwerking met indie label Light in the Attic een nieuwe en gelimiteerde vinyl uitgave van de Maniac (2012) soundtrack.
Het zal uitgebracht worden op doorzichtig vinyl en de cover zal het eerder gebruikte ontwerp van Jay Shaw zijn. Het album gaat volgende week in de verkoop, dus zorg dat je er op tijd bij bent als je het wil hebben!

Er komt dit jaar een nieuwe HD heruitgave van Resident Evil 4. Het gaat om de HD remaster die in 2011 al voor de consoles uitkwam, maar nu voor het eerst dus ook voor de PC. Daarnaast zullen er een aantal visuele upgrades bij zitten die exclusief zijn voor deze nieuwe versie. Bekijk hieronder de trailer om een idee te krijgen van hoe het eruit gaat zien:

Anchor Bay Films heeft het recht gekocht om de film Fear Clinic te gaan maken. Een horrorfilm die diens leven begon als een digitale serie.
Special effects specialist Robert Hall (o.a. Terminator) schreef de film voor een gedeelte en regisseert de film ook. Het verhaal gaat over een dokter (gespeeld door Robert Englund) die angst gebruikt om hallucinerende mensen te genezen.
Verder bestaat de cast uit onder andere Fiona Dourif (Curse of Chucky), Thomas Dekker (Nightmare on Elm Street) en Corey Taylor van de band Slipknot.

Er komt een nieuwe “spookhuis” horror uit de koker van een producer van Paranormal Activity en Insidious. De film draagt de titel Oculus en werd geregisseerd door Mike Flanagan en de cast bestaat uit onder andere Karen Gillan en Katee Sackhoff.
De film gaat over twee kinderen/jongeren die 10 jaar na de gruwelijke dood van hun ouders erachter komen dat hun dood te maken kan hebben met een oude spiegel die vroeger bij hun in huis hing.
Bekijk hieronder de eerste teaser:

De cast van NBC’s Rosemary’s Baby serie adaptatie is uitgebreid met Jason Isaacs (zie foto) en Patrick J. Adams. Laatstgenoemde zal Guy, de man van Rosemary, spelen. Isaacs zal de sekte leider Roman Castevet gaan spelen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter