Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De soundtrack van Here Comes The Devil, de horror/thriller van Garcia Bogliano verschijnt op volgend jaar op vinyl. Verzamelaars kunnen deze soundtrack via Amazon bestellen en het werk zal 24 januari 2014 verschijnen via Mondo Records.

Stephen King heeft bekend gemaakt dat hij zijn zegen geeft aan de indie verfilming van zijn boek A Good Marriage uit 2010. De film werd geregisseerd door Peter Askin en het verhaal gaat over een vrouw die ontdekt dat haar man een sinister en luguber dubbelleven leidt. Het is nog niet bekend wanneer de film zijn officiƫle uitgave krijgt.
Frank Grillo (o.a. The Grey) zal de hoofdrol gaan spelen in The Purge 2. De sequel zal 20 juni 2014 in de V.S. verschijnen. De regie is wederom in handen van James DeMonaco, die de film ook schrijft en produceert. Plot details zijn nog niet bekend.

NBC zal een vier uur durende miniserie gaan maken van Rosemary’s Baby. Scott Abbott en James Wong zijn inmiddels al bezig aan het screenplay en Lionsgate Television zit achter de productie met Joshua Maurer, Alex Witlin en David Stern als de executive producers.

Juan Antonio Bayona heeft een deal gesloten met Paramount en Skydance Productions om de sequel te gaan regisseren van World War Z. Bayona regisseerde eerder al Guillermo del Toro’s The Orphanage. Naar alle waarschijnlijkheid zal Brad Pitt< /i> terugkeren voor deze sequel!

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter