Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Insidious producer Jason Blum heeft met zijn Blumhouse Productions een nog naamloze tv serie verkocht aan ABC.
De productiehuizen werkten al eerder samen in 2012 aan de found-footage horror serie The River.
De pilot van deze nieuwe serie zal in ieder geval over spookhuizen gaan, dus Blum lijkt in hetzelfde subgenre te blijven dat hem succesvol maakte.

Ook binnen Europa maakt men nog weleens graag een horrorfilm. Zo komt er een nieuwe vampierfilm uit het Verenigd Koninkrijk met de titel Bloodlust.
De door Richard Johnstone geregisseerde film gaat over vijf koppels die voor een ‘medisch experiment’ voor een nacht in een verlaten kasteel trekken. Ze krijgen 20.000 pond per koppel als ze de hele nacht blijven en mogen ieder moment weg… of toch niet?

Andrew J. West is aan de cast van The Walking Dead toegevoegd. Het is nog niet bekend welk personage de man gaat spelen. De op Robert Kirkman’s strip gebaseerde serie is momenteel bezig aan het vierde seizoen.

David Bradley (o.a. Harry Potter, zie foto) is gecast voor de rol van professor Abraham Setrakian in de nieuwe tv serie The Strain. Guillermo del Toro, schrijver Chuck Hogan en producer Carlton Cuse zitten achter het project. De serie is gebaseerd op de gelijknamige vampier verhalen trilogie die geschreven werd door Del Toro en Hogan. Bradley vervangt hiermee John Hurt, die was eerst aan deze rol gekoppeld.

De eerste teaser trailer voor A Haunted House 2, de spoof sequel met Marlon Wayans wederom in de hoofdrol, is verschenen.
Wayans verhuist naar een nieuw huis waar hij wederom snel al ontdekt dat er paranormale dingen gebeuren. Het lijkt er dus op dat de film dezelfde verhaallijn als de voorgaande film voort gaat zetten.
De film verschijnt 14 april 2014 in de Nederlandse bioscopen.

Hammer Productions en Ben Holden, producer van de Hammer adaptie van The Woman in Black (en diens komende sequel), hebben wederom de handen ineen geslagen.
Deze keer wil men een reboot gaan maken van de uit 1957 afkomstige Hammer film The Abominable Snowman.
In deze reboot willen ze het “bewijs van het bestaan van de Yeti” aanleveren.

Ringleader Studios hebben de rechten verkregen om een televisie adaptatie te gaan maken van Colin Wilson’s The Space Vampires. Men wil een televisie serie gaan maken van het verhaal waar Tobe Hooper in 1985 al de film Lifeforce van maakte. Ook zou men aan het kijken zijn of er een game van gemaakt kan worden.

Het Duitse scary-movies.de had de wereld première voor Cabin Fever: Patient Zero bemachtigt. Men was echter zo vriendelijk om de Duits gedubde trailer op youtube te zetten met Engelse ondertiteling. In februari 2014 verschijnt de door Kaare Andrews geregisseerde sequel in de Duitse bioscopen. Of we de film hier in Nederland ook in de bioscopen zullen kunnen zien is niet bekend.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter