Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In juni verschijnt Murdered: Soul Suspect voor de PC, Playstation 3 en 4 en de Xbox 360 en One. In de game speelt men als detective Ronan O’Connan, die tijdens een onderzoek vermoord word. Zijn geest moet in een race tegen de klok zijn eigen moordenaar zien te vinden om niet voor eeuwig gevangen te komen in de tussenwereld tussen hemel en aarde. Er is nu een trailer verschenen die voor horrorliefhebbers misschien ook wel interessant is:

De producers van Paranormal Activity, Insidious en The Iceman gaan hun krachten bundelen voor een nieuwe horror anthologie film met de titel Fear Paris. Joe Dante (o.a. The Howling), Xavier Gens (o.a. Frontiere(s)) en Timo Vuorensola (o.a. Iron Sky) zijn als regisseurs verbonden aan het project. De aan elkaar verbonden verhalen moeten Parijs laten zien in een vorm zoals die nog nooit te zien is geweest. Naast horror zal er ook fantasy en science-fiction in verwerkt worden.

Als het goed is verschijnt 17 april A Haunted House 2 in de Nederlandse bioscopen. De sequel op de vorig jaar verschenen horrorspoof met Marlon Wayans gaat verder waar het eerste deel ophield. Malcolm (Wayans) verhuist uit het huis van deel 1 en denkt dat alles voorbij is, maar ontdekt alweer snel dat er paranormale dingen gebeuren in zijn nieuwe woonlocatie.
Bekijk hieronder de trailer:

Evergreen Entertainment en Tony DeRosa-Grund, die achter de productie van The Conjuring zaten, hebben de film rechten gekocht voor nog een ‘waargebeurd’ exorcisme. Het gaat over een exorcisme die priester Michael Maginot uitvoerde over een vrouw en haar drie kinderen in Gary, Indiana. Het verhaal kreeg toen veel aandacht, omdat men zowel vanuit het politiekorps, de brandweer, de kinderbescherming en het ziekenhuis de demonische bezetenheid van het gezin bevestigde.

De nieuwste horrorfilm van het Britse Hammer Studios, The Quiet Ones, heeft een Nederlandse bioscoop release gekregen. 24 april kunnen wij de film verwachten.
De film gaat over een professor die zijn studenten in een experiment een klopgeest laat creƫren. Wanneer er zich verschrikkelijke dingen beginnen af te spelen realiseren ze zich dat ze iets verschrikkelijks hebben gemaakt!
De film werd geregisseerd door John Pogue (Quarantine 2: Terminal) en in de cast zitten onder andere Jared Harris en Laurie Calvert.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter