Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zaterdag 10 mei en vrijdag 16 mei vindt de Nederlandse première van Super Duper Alice Cooper plaats in Melkweg Cinema. De documentaire van vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste shock-rocker Alice Cooper, die als priesterszoon Vincent Furnier menig ouder angst inboezemde met zijn bizarre rockact.

Alice Cooper heeft eigenlijk geen introductie nodig. Nog steeds tourt hij de hele wereld over en heeft geen enkele intentie om het rustiger aan te doen. Van Earwigs- en The Spiders-frontman in de jaren ‘60, tot decadente superster in de jaren ’70, naar de ultieme glam-metal rock comeback in de jaren ‘80. Het leven van Cooper was een doorlopend gevecht tussen Alice en Vincent om elkaars ziel.

Het verhaal wordt verteld in de vorm van een docu-opera: een duizelingwekkende mix van documentaire en rock opera die audio interviews combineert met uniek archiefmateriaal. Concerten, tv-optredens, filmrolletjes, perskoppen, artikelen en andere visuele elementen komen in collagevorm voorbij om een cinematisch overzicht van het leven van Cooper te schetsen.

Naast wereldwijde hits zijn ook onbekende en vergeten pareltjes uit het oeuvre van Cooper opgedoken en verwerkt in de film. Samen met beeldmateriaal uit oude horrorfilms als metaforen voor Coopers’ gekte, vormt de muziek in deze documentaire de soundtrack van zijn leven.

www.superduperalicecooper.com

—————————
SUPER DUPER ALICE COOPER
Zaterdag 10 mei & Vrijdag 16 mei, Melkweg Amsterdam (Cinema)

aanvang: 21.00
Tickets: € 10.00 (lidmaatschap niet verplicht)

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.melkweg.nl / www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Over de auteur

avatar

functie: Webmaster horror.nl Naam: Tim leeftijd: 26 Woonplaats: Arnhem lievelingsgenre: HORROR!!!!! lid sinds: Het Bittere Begin Lievelingsfilm: EVIL DEAD, BRAINDEAD en films als The Eye, The Ring etc vind ik ook wel machtig. acteur/actrice: liefst bloedend persoonlijke noot: Als webmaster van deze site zorg ik er vooral voor dat alles goed werkt, houd ik de overige crew tevreden en ga ik over de eventuele uitbreidingen van het team en de website. Ik ben dus veel bezig met het programeren van scriptjes en nieuwe onderdelen voor deze site en het admingedeelte. Mocht je vragen hebben of iets anders te melden mail me dan op webmaster@horror.nl! laterzzz!!

Laat een antwoord achter