Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jaja, ook dit jaar veel genre nieuws vanauit de San Diego Comic Con! Hieronder een kort overzicht

– Regisseur Sam Raimi heeft twee dingen bekend gemaakt: Hij zal als producent verbonden zijn aan een filmversie van de game The Last Of Us. Helaas moeten wel wel nog een paar jaar wachten voor dat het zover is.
Hij werkt samen met zijn broer Ted én Bruce Campbell aan een Evil Dead tv-serie met Ash in de hoofdrol. Helaas was dat ook meteen alles wat daarover bekend werd gemaakt.

– Legendary Pictures heeft laten weten dat men werk gaat maken van Skull Island, een soor prequel van het overbekende King Kong-verhaal.
Daarnaast maakte de productiemaatschappij bekend dat Gareth Edwards ook Godzilla 2 voor zijn rekening zal nemen zodar de regisseur klaar is met zijn Star Wars spin-off. Ook liet men weten dat o.a. Mothra, Rodan en Ghidorah hun opwachting zullen maken.

– Joe Hill is als producent betrokken bij een losse “reboot” van de oude tv-serie Tales From The Darkside, simpelwegDarkside genoemd. Het zullen losstaande afleveringen zijn, die wel met eklaar verbonden zijn, een beetje zoals dat het geval was bij The X-Files. Het is echter onbekend wanneer de eerste aflevering op de Amerikaanse zender The CW (Supernatural) te zien zal zijn.

– Ondanks het grote succes van The Walking Dead blijft bedenker Robert Kirkman niet rustig zitten en bedacht hijOutcast, een nieuwe strip over een jongeman die sinds zijn kindheid bezeten is door een demoon. Nu heeft Fox TV het groene licht gegeven om een pilot te schieten. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

– Nieuwe trailer voor de film Horns met Daniel Radcliffe in de hoofdrol. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Joe Hill:

– De MTV serie Teen Wolf keert terug voor een 5e seizoen van 20 afleveringen.

– De broertjes Michael en Peter Spierig, ofwel The Spierig Brothers zijn door Hammer Films vastgelegd voor de regie vanWinchester, een film die is gebaseerd op het verhaal over het beruchte Winchester Mystery House in San Jose dat enorm groot is omdat Sarah Winchester het huuis bleef verbouwen om zo de geesten van de mensen die zijn overleden door gebruik van een “Winchester” geweer. De opnames moeten begin 2015 beginnen, gebaseerd op een script dat wordt herschreven door de Spierig broers die eerder al verantwoordelijk waren voor o.a. Undead en Daybreakers.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter