Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er is een eerste teaser opgedoken voor The Green Inferno, de kannibalen-film van Eli Roth.

In de film reist een groepje jonge activisten van New York naar de Amazone om een uitstervende stam te redden. Echter storten ze neer en worden de jongeren gevangen genomen door de stam die ze eigenlijk proberen te helpen…

De hoofdrollen in de film zijn voor o.a. Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara, Kirby Bliss Blanton en Sky Ferreira. De Nederlandse release staat gepland voor 11 september 2014.

Over de auteur

avatar

functie: Webmaster horror.nl Naam: Tim leeftijd: 26 Woonplaats: Arnhem lievelingsgenre: HORROR!!!!! lid sinds: Het Bittere Begin Lievelingsfilm: EVIL DEAD, BRAINDEAD en films als The Eye, The Ring etc vind ik ook wel machtig. acteur/actrice: liefst bloedend persoonlijke noot: Als webmaster van deze site zorg ik er vooral voor dat alles goed werkt, houd ik de overige crew tevreden en ga ik over de eventuele uitbreidingen van het team en de website. Ik ben dus veel bezig met het programeren van scriptjes en nieuwe onderdelen voor deze site en het admingedeelte. Mocht je vragen hebben of iets anders te melden mail me dan op webmaster@horror.nl! laterzzz!!

Laat een antwoord achter