Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

SPOLER ALERT: Indien je aflevering 5 van het 9e seizoen nog niet hebt gezien, zeker niet verder lezen!

Andrew Lincoln heeft afgelopen weekend zijn laatste optreden verzorgd in de The Walking Dead tv-serie, maar AMC heeft laten weten dat hij wel nog zal terugkeren als zijn personage Rick Grimes.

Zoals jullie wellicht hebben gezien leefde hij nog aan het einde van de aflevering en werd hij samen met Jadis/Anne gered door de mysterieuze helikopter die we al vaker hebben gezien. Chief Content Scott Gimple heeft laten weten dat er een aantal tv-films komen en dat Rick Grimes in minimaal 3 ervan terug zal keren. Andere films zullen meer ingaan op de achtergrond van personages of zich afspelen in andere delen van het Waking Dead universum.

Gimple liet ook weten dat we ook Jadis voor het laatste hebben gezien in het lopende seizoen. De kans is hierdoor groot dat we ook Jadis terug zullen zien in een van de films. De lengte zal ergens tussen anderhalf en twee uur liggen met een budget van een speelfilm… Op dit moment is Gimple zelf bezig met het schrijven van de scenario‚Äôs en de eerste film moet begin 2019 in productie gaan.

En huidig showrunner Angela Kang heeft laten weten dat we ook Maggie (gespeeld door Lauren Cohan) dit seizoen voor het laatst hebben gezien. Overigens is de tijdsprong op het einde van aflevering maar liefst 6 jaar…de grootste sprong tot nu toe.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter