Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

2001 Maniacs

2001 Maniacs
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Drie vrienden nemen tijdens een reisje een kortere weg en komen, samen met nog vijf andere jongeren, terecht in het kleine stadje Pleasant Valley. De lokale bevolking geeft hen een zeer warm welkom en ze worden allen benoemd tot eregasten op het jaarlijkse Guts ‘n Glory Jubilee. Maar het duurt niet lang voordat de groep ontdekt dat ze hier beter niet hadden kunnen komen, als ze één voor één door de bevolking op gruwelijke wijze worden afgeslacht.

De film is niet echt eng, eerder humoristisch, maar dat zorgt voor een leuk sfeertje. Ook zijn er weinig tot geen schrikmomenten in de film verwerkt. De film moet het echt hebben van de brute en zeer bloederige moorden. En natuurlijk van Robert Englund die een geweldige rol speelt als burgemeester Freddy. Verder is ook genoeg bloot te zien in deze film.

Wat het gore betreft komt 2001 maniacs zeker niet te kort:
flink wat afgehakte hoofden, iemand word gesmolten, iemand word doorboort van onder tot boven, iemand word geplet, afgerukte ledematen, uitpuilende oogballen en nog veel meer?

Alles bij elkaar is dit zeker een leuke en vermakelijke film. En als je van gore films houdt is dit een must see. Hij is vrij origineel en gaat in een lekker tempo vooruit. Ik heb me zeker vermaakt met deze film, en als je hem tegenkomt gewoon huren hij is zeker de moeite waard.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter