Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Amusement
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Drie vrouwen worden gestalkt door een pyschopatische moordenaar. Naarmate ze de waarheid langzaam leren ontdekken, komen ze er achter dat de moorden persoonlijk zijn en dat de dader iemand is die ze al jaren kennen. Terwijl ze de puzzel ontrafelen, moeten ze proberen in leven te blijven.

De zoveelste Saw rip-off, hoewel de film ietsje anders in elkaar steekt. De film heeft een Anthology concept, de film bestaat namelijk uit een paar verhaaltjes die gaan over verschillende mensen die opgejaagt worden door een moordernaar. En die naarmate de film eindigt in elkaar passen(zoals Saw dus). De film heeft how ever een zéér spannende scene in verband met een clown, maar voor de rest weet de film gewoon niet genoeg te boeien. De killer in deze film is echt verdomd irritant met zijn stom lachje, en zijn doel om te doden wordt ook niet goed uitgewerkt.

Er komt nauwelijks gore in de film dus nog een reden om hem niet te kijken. En de film is nog moeilijker te begrijpen door het gebrek aan logica. De film bestaat voornamelijk uit mooie bevallige actrices, maar die overtuigen ook voor geen meter. De soundtrack is overigens wel mooi, en de locaties zijn ook mooi gekozen. Maar er wordt simpelweg niks mee gedaan, waardoor deze film gewoon weer de zoveelste rip-off is die gewoonweg niet weet te overtuigen.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter