Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Anaconda
1.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik verwachtte al relatief weinig van deze titel nadat ik ermee onder mijn arm de lokale rent-a-video uitwandelde (bij gebrek aan andere onbekende titels). Anderhalf uur later kon ik halfjankend bevestigen dat ik dat geld net zogoed door de plee had kunnen spoelen voor een evenredige hoeveelheid vermaak. Een punt van kritiek is het in- en intrieste verhaal, wat zelfs op een peuter niet geloofwaardig over zal komen. Binnen het horror-genre is een ander belangrijk aspect het visuele geheel; ziet het er overtuigend en compleet uit? En wederom een punt waarop de film flopt; de voor de film toch redelijk cruciale special effects zijn gewoon _TE_ goedkoop. De te vrezen genetische miskleun van een slang beweegt zich zo schokkerig voort, dat het beestje gewoon niet meer eng is te noemen (denk aan die hollywood monster films van rond 1960 met CGI budgets van rond de 100 dollar). Al met al een schamele 3 voor dit lammetje tussen de horror-wolven.

Over de auteur

avatar

45 reacties

 1. avatar
  HorrorFreak

  de Anaconda zelf was erg overdreven en het verhaal zwak,maar ik vond de locotie waar de film opgenomen is prachtig en de muziek aan het eind vond ik ook prachtig en J.Lo was natuurlijk erg prettig om naar te kijken,maar daar bleef het ook bij

 2. avatar
  Snake

  Als je deze prent bekijkt in de hoop een horror film te zie moet je dringend een afspraak regelen met de dichtsbijzijnde dockter, lijkt mij meer een actiefilm

 3. avatar
  engeltje

  Pim: Heeft er iemand hier laatst Phyton op tv gezien. ECHT slecht. Weet nog steeds niet of het een horror of een komedie was. Jep, vond het wel vermakelijk, maar niet als zijne horror. Ook erg slechte specia FX (die veel oudere freddy-slang kwam realistischer over dan die pyton)

 4. avatar
  Vampire Romance

  noemen ze dit nou echt horror? t lijkt net op een saai computer spelletje zo nep.. nou als iemand vraagt aan mij of ik wel eens huil bij films is het antwoord dus JA… want de kwalliteid word steeds slechter (>.<)

 5. avatar
  Jason-X-

  Ik vind python wel leuk en deze. Jullie zeggen alleen maar van HET IS een slechte film maar het is IK VIND het een slechte film. Want ik vond em wel cool.

 6. avatar
  Nikkie

  Nou ik vond dit een goede film hoor, en je moet niet zo zeiken. geen enkele film voldoet aan elke voldoening, nou wen er maar aan ontdankbare idioten. Ik vond dit trouwens een goede film en erg vermakelijk. ikzelf persoonlijk had hem een 7 of een 8 gegeven. maar ABSOLUUT geen 3! Ga zelf maar een film maken, wedden dat ik jou dan keihard uitlach?

 7. avatar
  Boe

  Ondankbaar? Hoezo? Wat voor diens verleend deze film mij?:S En er zijn inderdaad zat films die met een zeer miniem budget zeer geniaal zijn, h?t voorbeeld: Clerks, gemaakt voor ongeveer 20.000 dollar, waarvan het overgrote deel besteed is om de rechten voor de muziek te bemachtigen.

 8. avatar
  Bas

  Een B-film? Dat vindt ik dus totaal niet, meer een zwaar geflopte A-film. Ik weet nog wel dat hij hier in de bioscoop was. Hij had ook een budget van 45,000,000!! Dan is het voor mij geen B-film meer..

 9. avatar
  Boe

  Klopt, mensen zouden echt het verschil moeten leren tussen een slechte film en een B-film, een cultfilm en een slechte film en een goedkope film en een slecht film!

Laat een antwoord achter