Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
April Fool's Day
1.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Desiree Cartier houdt ieder jaar op 1 april een feest in haar villa, ze is deze keer van plan om een grap uit te halen waarmee ze haar rivaal Milan voor altijd kan veru?neren, maar de grap loopt uit de hand en Milan sterft. Precies een jaar later krijgen zij, haar broer en haar vrienden alleemaal een brief dat ze naar het graf van Milan moeten komen. De dader wilt dat degene die Milan vermoord heeft het bekent of ze zullen ??n voor ??n afgeslacht worden. De tijd begint te lopen en de lijken beginnen te vallen. Zal Desiree toegeven dat zij Milan heeft vermoord of zullen ze allemaal sterven? Hoe dit afloopt moet je zelf maar zien.

Eigenlijk kan je deze film beter niet zien en wel vanwege deze redenen:

De acteerprestaties zijn zwak tot zo ongeveer verschrikkelijk, ik ergerde me vooral aan Desiree (Taylor Cole), omdat zij echt helemaal slecht acteerde en de rest van de cast was niet veel beter. De enigste die nog een beetje goed was was Scout Taylor-Compton, maar daar houd het dan ook mee op.

Er komt totaal geen spanning voor in de film, ze probeerden wel spanning te cree?ren, maar die pogingen waren echt te zwak voor woorden en ik betwijfel of ze zelfs met betere acteurs nog een beetje spanning hadden weten te maken.

De gore is echt helemaal niks, eigenlijk is er gewoon geen gore, bij de meeste moorden komt helemaal geen bloed en een paar moorden zie je niet eens echt gebeuren.

Deze film is ook echt veel te veel afgekeken van Screem en I Know What You Did Last Summer, maar vergeleken met deze film zijn die films een 10 waard.

Ik heb altijd al gevonden dat we de meeste remakes van horrorfilms een kans moeten geven, maar als de kwaliteit van de nog komende remakes zo blijven dan ga ik daar toch echt anders over nadenken. Het enigste positieve is dan dat Scout Taylor-Compton erin speelt, vanwege haar kan ik aan deze film nog net een 2 geven. Zeker weten de zwakste remake die ik tot nu toe gezien heb.

2 reacties

Laat een antwoord achter