Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Box, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

The Box gaat over een gelukkige familie. Arthur en Norma zijn dolgelukkig samen en hebben een zoontje, Arthur. Op een dag vind Norma een doos voor de deur. In die doos zit een knop met een beschermkap van glas. Op het briefje staat dat Mr. Steward diezelfde middag 5 uur zal langs komen.
Mr. Steward is een aparte verschijning want de helft van zijn gezicht is weg ”gehapt”.
Hij legt Norma en Arthur een voorstel voor. Ze krijgen 1 dag bedenktijd of ze de knop in drukken. Als ze dat doen krijgen ze 1 miljoen euro toegereikt, maar ook één persoon over de hele wereld zal sterven.

The Box is een geweldige film die snel doorspeelt en totaal niet verveelt. Het spel van de acteurs is goed, het verhaal is goed en het idee er achter ook. Het is niet te langdradig of saai het blijft je namelijk boeien. Horror is het (helaas?) niet. Ik noem dit meer een Thriller. Ondanks dat is deze film totaal niet saai. Naast spanning zit er ook nog een deel drama in wat het extra leuk maakt.

Gores en jumpscares hoef je ook niet te verwachten, dat zit er al helemaal niet in. (Verwacht wel een ontzettend raar einde die je niet zou verwachten!).
Al met al is dit een ontzettend goede, sterke en spannende film.
Zeker een aanrader!

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter