Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Devil's Diary
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Deze film heb ik pas op tv gezien, hij is nog redelijk jong. Hij beviel mij he?l goed en ik zag hier nog nergens een review van staan dus vandaar.

Het begint op een kerkhof wanneer twee vriendinnen Ursula en Dominique een dagboek vinden. De vriendinnen zijn beide met nog een stel anderen de buitenbeentjes van hun school. Vooral Ursula koesterd veel haat tegenover die groep.

Wanneer zij in het dagboek begint te schrijven hoe erg ze een hekel heeft aan de populaire cheerleader Heather en beschrijft wat er met haar gebeuren moet, gebeurt het ook.

Dominique zoekt het boek op en het blijkt dat het boek het ‘Dagboek van de duivel’ is. Wanneer je besluit erin te schrijven verkoop je je ziel aan de duivel. Degene met de meeste ambitieuze haat gevoelens wordt uitgekozen door het boek.

Uiteindelijk komt de populaire groep achter Ursula’s geheim en stelen het boek. Vanaf dat moment loopt het uit de hand. 😉

Meer ga ik niet vertellen want dan verklap ik alles. Ik kan je vertellen dat er best wat bloed voor komt in de film, de moorden zijn creatief en het is goed te zien hoe het gebeurt.

Ik vind zelf het verhaal goed in elkaar zitten en de acteurs/actrice’s spelen ook overtuigent.

Ik denk dat iedereen zichzelf wel een beetje herkent in de personages Dominique en Ursula, tenminste ik wel. Maar na het zien van deze film denk je er toch een beetje anders over. 😉

Maar mijn mening over de film is dus dat het een goede horror film is, goed gemaakt, creatief, zeker de moeite waard om te zien.

Over de auteur

avatar

4 reacties

  1. avatar
    Rockbabe

    Ja, die film heb ik ook gezien, maar ik vind deze film veel beter, en zoiezo alles er veel echter in uit zien dan in DeathNote. En de moorden zijn een stuk creatiever. DeathNote vond ik heel erg tegen vallen.

Laat een antwoord achter