Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Doghouse
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Vijf vrienden besluiten hun maatje te helpen die net gescheiden is. Omdat alle mannen problemen hebben met hun partners besluiten ze om een tijdje te vertoeven in het plaatsje Moodley, waar er 3 vrouwen zijn voor elke man! Goed van plan om even de bloemetjes buiten te zetten laten de mannen zich door hun sexy taxichaufeuze Candy naar de plaats van bestemming brengen.

Eenmaal in Moodley aangekomen blijkt het er een stille aangelegenheid. Er is in eerste instantie niemand op straat, tot de jongens de eerste dame op straat tegenkomen die hen schuimbekkend te lijf gaat! Er blijkt iets goed mis met de vrouwen van Moodley, en zelfs Candy blijkt er al mee besmet. De jongens zitten vast in het dorp, omsingeld door ware mannenverslinders…

Na mijn vorige Britse Zombiefilm Diary of the dead was ik een klein beetje sceptisch, maar de trailer van Doghouse had me al zeer nieuwsgierig gemaakt. En die verwachtingen zijn eigenlijk heel goed ongelost. Veel humor, bijzondere zombies (Let op the Witch en The Snipper!) en er blijft genoeg te raden over wat nu de oorzaak is van deze bijzondere epidemie.
De acteurs doen het goed, ik kende Noel Clarke vooral van zijn rol uit de serie Doctor Who, waar ik niet erg onder de indruk van was, maar in Doghouse kon ik zijn prestaties een stuk beter waarderen.
Een leuke film, de moeite waard voor een avondje horror kijken met je maten op de bank, biertje binnen handbereik… En uiteraard de vrouwen het huis uit!

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter