Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fright Night

Fright Night
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Charly is een middelbare scholier die, nadat hij zojuist een griezelfilm heeft gekeken, ziet dat zijn kersverse buurman een doodskist naar binnen draagt. Een paar avonden later ziet hij hoe diezelfde buurman iemand bij de keel grijpt. Vastbesloten houdt Charly vol dat hij met een vampier van doen heeft, en schakelt zijn vrienden in.. en tevens een bekende van zijn favoriete horror t.v serie om de vampier te ontmaskeren. Zijn vriendin wordt ontvoerd door de vampier en dan wordt het gevaarlijk…

Tja… deze film is alweer uit het jaar 1985 maar je mag hem zeker niet missen! De effecten zijn goed en voor die tijd toch wel realistisch nagebootst. Ik geef hem dan ook een 8, omdat hij toch behoorlijk spannend is maar ook de nodige (goedgeplaatste) humor bevat. Een must voor de ware vampier liefhebber!

Over de auteur

avatar

10 reacties

 1. avatar
  Freddy Krueger

  Fright Night is zeker ??n van de mooiste en spannendste vampierfilms ooit gemaakt! Een echte aanrader, in tegenstelling tot het vervolg, dat alleen maar probeert om net zoals dit eerste deel te zijn.

 2. avatar
  Bo

  Fight Night 1 is een echte klassieker met goede gore en vermakelijke momenten, een 9, Fright Night 2 is een tikkeltje saai en minder gore, een 7 krijgt die van mij

 3. avatar
  prognls

  Ik denk dat regisseur Robert Rodriguez goed naar deze film gekeken heeft , want de (meeste) gore + make-upeffecten van fright night lijken verdacht veel op diegene die je in From dusk till dawn te zien krijgt.

Laat een antwoord achter