Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Frontiere(s)

Frontiere(s)
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groepje jonge dieven uit Parijs vluchten richting de grens, en stoppen bij een afgelegen bed en breakfast Inn. Ze denken veilig te zijn, maar de ogenschijnlijk vriendelijke familie die de boel runt, heeft andere plannen met de dieven….

GORE
Als exploderende hoofden, gruwelijke martelingen, verminkingen, dood en verderf en ontleden van lichamen niet jou smaak is, dan zou ik Frontiere(s) maar links laten liggen!!

ACTEERWERK
De meeste acteurs waren heel goed, vooral de 4 jonge hoofdrolspelers waren goede, leuke personages.

CONCLUSIE
Frontiere(s) hoort thuis in het rijtje Haute Tension, Inside en Ils, en is alweer een nieuwe, Franse harde horrorprent die je bij de strot grijpt en niet meer los laat!

Deze heeft alles, goede regie, een goede opbouw van spanning en personages, hij is qua gore te vergelijken met The Hills Have Eyes 2006 en Hostel, en de climax is supercool.

De personages van de ‘bad guys’ waren allemaal ijzingwekkend, interessant en natuurlijk uitermate gestoord, de film bleef dan ook spannend en natuurlijk ook eng.

Frontiere(s) toont veel gelijkenissen met Hostel, maar ik zou eerlijk gezegd niet kunnen kiezen welke ik nu beter vind, ook al is Frontiere(s) toegegeven geen originele, frisse film meer.

Fans van Haute Tension, Hostel en Hills Have Eyes raad ik Frontiere(s) zeer zeker aan, maar als je die films al niks vond, zou ik deze goeie, gore, maar niet originele film zeker laten staan!

Over de auteur

avatar

16 reacties

  1. avatar
    lammie

    Laat ik t zo zeggen….vette,vieze,brute shit ! Ben al groot fan van de franse horror…en deze mag van mij ook blijven.Frontiers….had soms ook wel wat weg van TCM (tuurlijk mag je nie vergelijken),maar frontiers is hard…..niet voor de liefhebbers van een romcom,haha.

  2. avatar
    madballeke

    Vandaag gekocht en gelijk bekeken. Het is mijn tweede franse film na Martyrs en ik vind Martyrs toch stukken beter als deze. Zeker het verhaal maar ook de bloederige scenes waren helemaal (over de) top bij Martyrs. Kan me wel in de recensie van een 8 vinden , al had ik hem denk ik een 7 gegeven.

Laat een antwoord achter