Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Halloween: Resurrection
1.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Waarschijnlijk het flauwste deel uit de hele reeks. Halloween H20, de voorganger van deze film, was veel beter. Maar kom, eerst even het verhaal, voor ik mijn gal uitspuug (niet letterlijk) over dit misbaksel. Als enkele domme tieners een Internet-wedstrijd hebben gewonnen, mogen ze een nacht doorbrengen in het huis van Michael Myers. Deze bijzondere wedstrijd kan dan wereldwijd op het Internet gevolgd worden. De tieners hopen enkel op wat fuiven, maar ze krijgen iets totaal anders: de terugkeer van Michael. Halloween: Resurrection is echt alleen voor de die-hard fans van de reeks bedoeld. Als Rick Rosenthal, die ook het tweede en veel betere deel regisseerde, dit horror noemt, dan moet de man in therapie. Dit is gewoon de zoveelste teen-slasher voor domme tieners, voor domme tieners. Slimme mensen bekijken beter het uitstekende origineel nog eens.

Over de auteur

avatar

20 reacties

 1. avatar
  chucky

  Kijk, we weten allemaal dat sequels (bijna) nooit beter zijn dan het origineel, en daar ben ik het met deze film en je mening ook wel eens, geen enkele halloween sequel zal deel 1 ooit overtreffen (halloween 3 al helemaal niet) maar toch een aardige poging en uiteraard staat depoort eer wagewijd open voor deel 9, die nu in de maak is dus fans… wait and see…..

 2. avatar
  psycho

  vermakelijk maar niet bijzonder. alleen leuk voor de intro met Jamie. het einde met Michael in het mortuarium (meer verklap ik niet) vind ik echter een van de beste filmeindes. in ieder geval beter dan alle andere eindes van de halloweenfilms.

 3. avatar
  Boe

  Er worden echt wel slechtere remakes gemaakt (the Hitcher? TCM?), ik las laatst ook dat Zombie zelf waarschijnlijk verbonden word aan het vervolg, dus de kans dat er weer zo’n mismaaksel als TCM: The Beginning komt is alweer kleiner.

Laat een antwoord achter