Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halloween VI: The Curse of Michael Myers

Halloween VI: The Curse of Michael Myers
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ach en wee, steun en kreun, wat is het toch weer moeilijk om medelijden op te wekken met de slachtoffers die vallen onder toedoen van onze grote held Michael Myers… geef me even een momentje…(snif)… goed, daar gaan we:

Sinds een paar jaar is het (eindelijk) rustig in het plaatsje Haddonfield, maar dan breekt er (zoals de titel al aangeeft) de Halloween periode aan, en zijn de Michael Myers berichten niet van de radio en van de geheugens van de inwoners weg te slaan. Natuurlijk duurt het dan ook niet lang voor de berichten daadwerkelijk waarheid worden, en kan onze vriend er weer lustig op los hakken en snijden met zijn blote handen, bijl, boerderijmachine (voortreffelijk scene) en natuurlijk zijn oude vertrouwde keukenmes. Uiteraard zijn ook al gauw de hoofdpersonages bekend, en kun je (als je een slasher-horror fan bent) al gauw de overlevenden uit die personages pikken… en dat is niet al te moeilijk. Op zich is dit dan ook niet de beste film uit de Halloween reeks, maar waarom schrijf je dan de review?, welnu, dat zal ik je uitleggen; het is de laatste film waarin hoofdrolspeler, en tevens ervaren Michael Myers-jager Donald Pleasence in meespeeld, helaas is hij kort na de opnames overleden, en zal daarom enkel nog te zien zijn in de films die hij achter liet, en ik mag dan ook met een gerust hart zeggen dat hij met de Halloween films een perfecte erfenis heeft achtergelaten, voor al zijn fans (waaronder ik).

Goed, nu jullie weten waarom ik deze review heb geschreven, vind ik het maar weer eens tijd om de pen van het beeldscherm af te halen, en aan jullie de kans geven iets over mijn review te zeggen, dus bij deze. Al met al een goede horror, maar niet de beste.

Groeten,
Luthron.

Over de auteur

avatar

13 reacties

  1. avatar
    shihuandgi

    deel 4 saai??dat is de eerste horrorfilm waar ik ooit ben van verschoten!!en het einde van deel 4 kon het begin zijn van een niewe generatie halloween-films,totdat deel 5 het weer verkloot!!!!

  2. avatar
    master of horror

    de moorden zijn met dit deel geweldig. De scenes die bij mij aansloegen waren: de bijl scene, de boerderij scene, de punt in hoofd scene, de electriciteit scene en de dokter scene, allemaal goede moorden

Laat een antwoord achter