Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Hellraiser: Hellworld
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Hat alweer 8ste deel uit de hellraiser saga.
Niet veel mensen zijn echt tevreden met dit deel, en kwam in hetzelfde jaar uit als hellraiser: Deader(7).
Het verhaal komt niet overeen met de vorige hellraisers, maar persoonlijk vondt ik dit een goede film.

Verhaal:
Een stel vrienden winnen een uitnodiging om naar een hellworld-party te gaan. Het feest staat in teken van de hellriaser-films, en voor de extreme fans van het computerspel ‘Hellworld’., En omdat ze fans zijn gaan ze maar al te graag naar dat feestje
Het groepje wordt echter ??n voor ??n afgemaakt door Pinhead en zijn Cenobites. En nu heeft hij de puzzeldoos niet eens nodig.

Mening:
Net zoals alle vorige hellraiser fims, heeft deze weer een plot waar alles onthuld wordt op het einde van de film.
het is niet bepaald het beste deel, maar zeker en vast ook niet de slechtste.
We zien pinhead met een slagersmes, in plaats van zijn beroemde kettingen.Hij is hier veel geweldidiger dan in bijvoorbeeld hellraiser inferno.
Maar het verhaal krijgt op het einde een heel onverwachte wending.En in de film, krijgen we gelukkig enkele echte kwaliteidsmoorden te zien.

Bekijk deze film niet als een sequel uit de hellraiser- saga, maar gewoon als een losse film.

Gore:
Gelukkig zitten er enkele gore-momenten in de film zoals
iemand die doorboord wordt door een grote haak. Ik kan er nog wel een paar opnoemen maar dan verklap ik teveel

De filmfans en hellraiserfans kunnen deze film missen als kiespijn, maar voor gewone horrorfans, die niet echt kijken op “fouten” zullen het wel graag bekijken.
Hellraiser: Hellworld is een leuke film.

Over de auteur

avatar

41 reacties

 1. avatar
  nemesea1982

  @t sander ja dat is weer zon … streek van rcv die de dvd heeft uitgebracht,in het begin van de dvd hadden ze altijd mega veel xtras op dvds en nu doen ze het volgens mij zo goedkoop mogelijk.ik vind het echt schandalig van hen

 2. avatar
  Bo

  das bij Seed of Chucky ook al zo en bij nog veel meer dvd uitgaven van RCV, de smeerlappen ik zou eigenlijk niet meer bij hun willen kopen maar ze brengen wel altijd vette films uit alleen kut dvds met goed beeld en geluid maar een extras van niks

 3. avatar
  sander(witbruintje)

  is dit de cover die ze ook zullen uitbrengen bij ons?Hij is wel leuker dan inferno en hellseeker dus hopen van wel.MEt de cover van hellseeker was ik echt niet blij dat was bijna hetzelfde dan inferno.Met deader was ik dan weer wel tevreden en hopen dat deze cover blijft en dat er wat extras komen maar dat betwijfel ik

 4. avatar
  sander(witbruintje)

  Ieder zijn mening halloween:er zijn inderdaad mensen die infernoi beter vinden dan de vorige 2.De meeste mensen vidnen ook bloodline slecht,maar ik vind van niet :p.

 5. avatar
  sander(witbruintje)

  nooit gedacht…I kwacht nogn even tot mijn verjaardag.Ik ga ook eens zien naar een hellbound apart want die in die box heeft een storing.(geluid valt weg)

 6. avatar
  sander(witbruintje)

  oh-oh…Tja misschien zal dit ook de eerste hellraiser zijn die ik echt slecht vind.Met de rest ben ik tevreden.Misschiien heb ik een andere mening.Oh ja bo.Heeft deze een menu en extras????

 7. avatar
  ernst

  Ik vond deze echt bagger. Saai, oppervlakkig, en het einde bederft het kleine beetje dat er was. De slechtste horrofilm van de laatste jaren. Mijn volgorde van goed naar slecht: 3 1 2 6 7 5 4 8

 8. avatar
  halloween

  Ik heb hem nogmaals gezien, en blijf erbij dat deze film de naam “Hellraiser” waardig is. Overigens de 3e poging van Rick Bota (hellraiser hellseeker en deader). Niet als sequel, zeer zeker niet, maar als hellraiser, de film. Hetzelfde effecy als Wes Craven’s New Nightmare.

 9. avatar
  The Mad17

  Best een goed 8ste deel in vergelijking met de Fridayfilms en Halloweenfilms én de A Nightmare On Elmstreetfilms. De twist op het einde was erg verassend en zag ik niet aankomen, best knap dat een achtste deel nog weet te boeien.

Laat een antwoord achter