Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Husk
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groepje vrienden raakt gestrand op een afgelegen stuk platteland. Al snel wordt hun wagen aangevallen door agressieve kraaien. Ook doen ze de ontdekking dat het maisveld bewaakt wordt door levende vogelverschrikkers, die hun slachtoffers dwingen zich bij hen te voegen.

Deze film die niet veel geweldige kritiek heeft ontvangen, valt best nog wel mee om te kijken. Het verhaal is af en toe zelfs best origineel, en voor iedereen die denkt dat dit een waardeloze ripp-off is van Jeepers Creepers, moet ik zeggen dat die film niet eens in de buurt komt,. Ja natuurlijk zijn de acteurs erg slecht. En de film heeft erg te kampen met het plot, want de film zit vol gaten en verwarringen. Maar qua spanning en gore zit het in ieder geval wel goed, verwacht geen meesterwerk maar meer een verstand op nul film.

GORE 10/7
Deze film heeft een fascinatie voor spijkers door je vingers, want dat wordt je vaak voorgeschoteld in deze film. En afgezien van een paar hak en snij momenten heeft de film geen hoge goregrens. Maar de moorden die er gepleegd worden in deze film zijn zéér bruut en bloederig, dus je hebt niks te klagen.

Vergeet wat de mensen zeggen op Moviemeter, zo slecht is deze film niet eens. Geen meesterwerk, maar de film doet alles wat je verwacht van een horrorfilm.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter