Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

I Know Who Killed Me

I Know Who Killed Me
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De jonge studente Aubrey Fleming word ontvoerd door een brute serie moordenaar. Als de politie de nog steeds levende Aubrey vinden, blijkt dat ze gruwelijk gemarteld is en daardoor haar been en arm kwijt is. Als dat al niet erg genoeg is, beweert Aubrey niet Aubrey te zijn, maar Dakota, een losgeslagen stripper. Wie is nou wie, en zal de moordenaar terugkomen voor Dakota/ Aubrey??

GORE
Afgehakte benen, afgehakte armen, vingers en hand, gruwelijke martelscenes ? la Hostel, genoeg bloed om een woonkamer mee te verven en bloederige steekwonden.

ACTEERWERK
Lindsay is niet perfect, maar toch vind haar absoluut geen slechte actrice en hier doet ze het ook prima in haar hoofdrol en draagt de film goed.

CONCLUSIE
I Know Who Killed Me is ??n grote, chaotische bende van een film, maar wel een vermakelijke! Daar is eigenlijk het merendeel al mee gezegd erover.

De film heeft een chaotisch script, met veel doodlopende plotwendingen die nergens op slaan, een conclusie die alles behalve verassend is, en een killer die alles behalve eng is…

Maar de film heeft ondanks de slechte kritieken ook wel zijn sterke punten, die veel mensen over het hoofd zien omdat de ‘slechte’ punten voor velen overheersen, voor mij niet, want ik heb me niet verveeld!

De gore- en martelscenes zijn gruwelijk, nasty en zeer bruut in beeld gebracht, iets waar ik wel van stond te kijken in een Lindsay Lohan film! Lindsay acteerd op haar beurt redelijk goed, waardoor de film ook weer iets vermakelijker is. De nu al redelijk befaamde stripscenes zijn niet spectaculair omdat er geen naakt in voor komt, maar dat vond ik ook niet nodig omdat het er wel allemaal mooi uit ziet. Niet alleen deze scenes, maar ook de hele film ziet er top uit, en daarmee wint de regisseur ook weer punten.

Verder vond ik I Know Who Killed Me zeker geen topper, maar als je je een avondje verveeld en zin hebt om eens Lindsay Lohan in een compleet anders oort rol en film te zien als normaal, dan kan ik deze aanraden, maar wel op eigen risico want veel mensen vinden dit een van de slechtere films van afgelopen jaar.

Over de auteur

avatar

2 reacties

Laat een antwoord achter