Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jeepers Creepers 2

Jeepers Creepers 2
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

zoals velen al weten was Jeepers Creepers 1 een grote tegenvaller voor veel mensen, en ook voor mij, toch besloot ik deel 2 te bekijken, ik had al een paar keer de trailer gezien en het zag er allemaal best wel aardig uit.
en ja, het begon allemaal heel spannend, een jongentje is aan het werk in een groot graanveld hij is daar bezig met het ophangen van vogelverschrikkers die allemaal verdacht veel op de creeper lijken, en ja hoor, laat nou net precies 1 van die vogelverschrikkers de creeper wezen, de jongen probeert nog te vluchten wanneer het hem duidelijk wordt dat het niet helemaal pluis is, maar hij word gegrepen, zijn vader die ook aan het werk was kon alleen nog maar toekijken hoe de creeper met het jongentje wegvloog.

Zijn vader, en zn andere zoon zijn uit op wraak, hij moet en zal de creeper doden!

ondertussen rijdt er een schoolbus op de weg, vol met cheerleaders en basketballers die net terug komen van een belangrijke wedstrijd, ze rijden door de verlaten staat poho, het gebied waar de creeper vooral zijn prooien vind, om de 23 jaar, 23 dagen lang.
opeens staat de bus stil! Klapband, als een docent gaat kijken wat er in het wiel zit, vind ze een mysterieus scherp ding, met 4 punten, middenin zat een tand, ondertussen proberen ze contact te krijgen met het bewoonde gebied, maar ze hebben geen bereik.

dan besluiten ze door te rijden, maar snel daarna klapt er alweer een band, en weer zit er zo’n vierhoekige mes in, maar dan met een navel in het midden!! en ja, de bekende tatoage van de hoofdrolspeler uit deel 1, die aan het eind van de film werd vermoord.

en toen konden ze niet meer verder, 2 kapotte wielen waren teveel, ze probeerden tervergeefs weer contact te maken met de buitenwereld, wat weer niet lukt…
al snel daarna komt de creeper weer in actie! en beginnen de moorden pas echt!!

Ik heb toch wel ieder moment van deze film genoten!, echt een topfilm is het niet, maar het is zeker de moeite waard!!
hij is veel beter dan deel 1, en degene die dat dus ook echt een vreselijke film vonden kunnen deze met een gerust hart bekijken!

Over de auteur

avatar

34 reacties

 1. avatar
  Dutch Psycho

  Hoe kun je toch een 8 geven voor zo’n rommel! Ik vond het een prul eerste klas, er kwam geen end aan, en toen het end eenmaal kwam was daar ook al niks aan. Gewoon helemaal waardeloos, niet meer als een magere 4.

 2. avatar
  Sinister

  Ok, die mag je even uitleggen Creepster. Hoe kan je een film waarderen als je hem niet hebt gezien? Ik heb Jeepers Creepers 2 trouwens ook gezien en vond m niet meer dan matig. Te voorspelpaar en te standaard.

 3. avatar
  TheCreepster

  Geef anders maar een dikke vette 10+, mensen waarderen films alleen als ze ze niet zien en kraken ze af wanneer ze ze wel zien

 4. avatar
  meroth

  Opnieuw heb ik best genoten bij de sfeer die de film omvatte. Hersenloze slasher/horror van enig niveau. Enkele shots vond ik zeer geslaagd, al mocht het gefladder boven de bus toch wel iets korter. Een dikke 7 voor mij.

 5. avatar
  jeroen

  die cast man, dat zijn amateurs, die hebben nog nooit van acteren gehoord, vooral die hoofdrolspeler. En dat beest is gewoon een stuk plastic dat lijkt op een freddy rip off, eerder grappig dan eng te noemen. Alleen het begin is wel leuk.

 6. avatar
  --stevie--

  Dutch Psycho je moet je tering bek houden ! Deze film is echt de bom!!! maar deel 1 ga ik niet kijken want die schijnt waardelooz te zijn! maar deze is echt goed maar het is niet echt een enge film maar je kan je zit wel te genieten als je hem ziet!!! 😀

 7. avatar
  jeroen

  deel 1 valt ook wel mee, alleen het begin is leuk, je verwacht dan een dikke horror/slasher maar er komt eigenlijk niks byzonders. Jeepers Creepers 2 valt ook tegen.

 8. avatar
  Azazel

  Jeepers Creepers 2, een vriendin, en vriend en ik hadden hem gehuurd, we bekeken hem bij die vriendin, midden in de film kwam de knotsgekke moeder van die vriendin plots voor ons staan met een masker aan, we schrokken ons dood, want het was helemaal donker, maja. waar hij plots door dat raam kijkt, ik denk dat m’n ingewanden daar nog ergens hangen van het gillen, waarschijnlijk ook de reden waarom ik niet kotste als hij met z’n tong over dat raam gleed- -” en toch is geen enkele film eng als ik alleen kijk, wel als ik met meerderen kijk! raaaaaar!

 9. avatar
  yamato

  Ik vond het wel een leuk(en spannende film)maar ik vond het gek dat de creeper er steeds anders uitzag.En wat ik ook raar vond was dat hij op het laatst dood ging door een simpele harpoen.Wat ook opmerkelijk is,is dat de creeper zoveel vloog.Er zaten ook komische stukken in de film

 10. avatar
  psycho creep

  Hij ziet er steeds amnder uit, omdat hij soms gaat lijken op wat hij op eet, zoals je aan t eind van deel 1 ziet. Hij ging ook niet helemaal dood door een simpele harpoen, hij moest vet vaak door al de opgegeten harten neergestoken worden. En helemaal aan t eind zie je die gast zitten te w8en op dat ie weer wakker word, dus is ie niet dood. Ik vond deel 2 een dikke teleurstelling, 1 was veel beter!!!

Laat een antwoord achter