Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Joy Ride 2: Dead Ahead
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Vier vrienden zijn onderweg naar een concert in Las Vegas, maar tijdens hun reis gaat hun auto plotseling kapot. Het viertal besluit vervolgens om een auto te stelen om zo hun reis te kunnen doorzetten. Maar ze ontdekken al snel dat deze auto eigendom is van Rusty Nails, een gestoorde vrachtwagenchauffeur die de achtervolging op het viertal inzet.

Het direct to dvd vervolg op de spannende roadfilm Joy Ride, welliswaar met een andere cast maar inhoudelijk vrij veel van hetzelfde. Al lijkt Rusty Nails in dit deel precies wat gestoorder als in deel 1. Deze sequel heeft ook wat meer gore dan het origineel, die het meer moest hebben van de schrikeffecten. Dus zoals de meeste sequels borduurt dit deel zich ook weer meer op gore en meer doden, soms zit er nog wel een spannende scene tussen. Maar erg verassend is deze film echter niet.

De jonge ongetalenteerde cast irriteerde me voortdurend, en ik hoopte ook voortdurend steeds dat een zekere individu in de film rap het loodje zou leggen. Rusty Nails is echter wel op zijn best in deze film, en doet waar hij goed in is: mensen terroriseren en daarna gruwelijk om het leven brengen (let vooral op de kaakscene).

Niet echt een bijzondere sequel, en vooral niks vernieuwend of enorm spannend zoals het eerste deel. Maar toch heeft deze film mij wel vermaakt, alhoewel het einde me wel heel erg onwaarschijnlijk leek. Dus mijn cijfer is een 6 vanwege goede gore momenten en af en toe een paar goede schrikeffecten, en een cijfer minder door de zeer irriterende cast.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter