Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

MoH: Jenifer

MoH: Jenifer
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Jenifer is een lief onschuldig meiske dat op het punt staat afgeslacht te worden door een maniak als politie agent Frank haar redt door de moordenaar neer te schieten. En omdat ze zo zielig is neemt Frank de beslissing zich over haar te ontfermen.

Jenifer heeft een prachtlijf maar een duivels misvormt gezicht. En Franks vrouw en zoon zijn niet bepaald van haar gecharmeerd.

‘Jenifer’ is de film die Dario Argento maakte voor de ‘Masters of Horror’ serie. Een dertien tal korte films geregisseerd door horrorfenomenen. Hoewel je het einde van de film al van mijlen ver ziet aankomen, en dus weinig origineel is, is Jenifer wel een heel geslaagde film. Ronduit persvers is de sc?ne te noemen wanneer Frank en Jenifer de liefde bedrijven. Ronduit schokkend wanneer Jenifer een meisje van een jaar of acht opeet.

Jenifer is niet een typische Argento maar wel geslaagd. Alleen de soundtrack doet af en toe aan zijn oudere werk denken. Let vooral op het kinderliedje dat gezongen word. Een echte Profondo Rosso kloon.

De gore fans mogen ook niet klagen. De ingewanden vloeien rijkelijk. Snel kijken dus deze recente Argento film.

Over de auteur

avatar

46 reacties

 1. avatar
  horror beeg killer

  Ik ben helemaal weg van de masters of horror serie en ik heb de boxset 1-6 ik ben pas bij volume 2 maar ik vind het een geweldig idee

 2. avatar
  Bas

  Ik vond alleen niet alle afleveringen even leuk. Het dieptepunt vond ik toch wel Homecoming. Ook Heackel’s Tale vond ik vrij saai. Imprint was dan wel weer top.

 3. avatar
  horror beeg killer

  @Luthron Dat zou ik zeer zker doen en dan zou ik bij bol.com de box 1-6 kopen voor 42.99; en we moeten ook de extra’s niet vergeten 3 uur extra’s per volume,ook geweldig..

Laat een antwoord achter