Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Session 9
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

phil(david caruso)werkt samen met baas gordon(peter mullan)en nog een aantal kompanen in een oud niet meer gebruikt gekkenhuis om het te vrijwaren van asbest.
al vrij snel blijkt dat er vreemde dingen gebeuren in het oude gebouw wanneer ??n van de werkers er in de kelder een taperecorder vindt met daarop verschillende sessieopnamen van een patient met een identieteitstoornis.

deze beklemmende low-budget film van regisseur brad anderson(the machinist)is een knappe thriller/horror film met een goede sfeerschepping en vrij goed acteerwerk.
het geluid is ook van hoge kwaliteit en past perfect bij de bevreemde sfeer gedurende de hele film.het verhaal start veelbelovend , maar naar het einde toe vond ik het een beetje teleurstellend,je weet te snel hoe het allemaal in mekaar steekt en dat vind ik wel jammer want visueel en auditief (bij de openingsscene van de film raad ik aan het volume wat hoger te zetten) vind ik het ??n van de betere films die er in het genre zijn.

Over de auteur

avatar

6 reacties

  1. avatar
    sjorsman

    Echt een super film…Hij is opgenomen in het Danvers State Mental Hospital. Wat inmiddels afgebroken is. Op youtube zijn wel filmpjes dat jongeren in het gebouw rond zwerven. Erg leuk om te zien, net als deze super film.

Laat een antwoord achter