Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Squirm
1.5Totale score
Waardering gebruiker: (2 Stemmen)

Door een storm raken enkele electriciteitskabels los en vallen op de grond waardoor de wormen in de grond naar boven komen. Ze blijken akelige vleesetende wormen te zijn die zich te goed doen aan de dorpelingen.

Squirm is een film van Jeff Lieberman, maker van films als Satan`s Little Helper en Just Before Dawn en is een film in het rijtje van de Nature Strikes Back films. Na verschillende dieren zoals kikkers, slakken, vogels, konijnen en andere dieren is het nu de beurt aan de wormen om het de mensheid zuur te maken in deze one of a kind film.

Maar is het een goede film is natuurlijk de vraag? Nee, dat is het zeker niet helaas, de film is erg traag en slecht geacteerd en om eerlijk te zijn slaat het allemaal nergens op helaas. Liebermans film over moordende wormen die ook nog eens gillen (!) komt helaas veel te traag op gang om echt vermakelijk te worden, pas na een uur komt er wat spanning in (voor zover je het dat kan noemen) en komen de wormen in de aanval.

De hele film is gewoon lekker cheesy iets waarvan je moet houden. Er is bijna tot geen gore in deze film,, het meeste komt door smerige scenes van bergen wormen die in aanval komen. Met name de douche scene is er een om te onthouden voor de volgende keer als je onder de douche stapt.

En als de film een beetje vermakelijk begint te worden zitten we alweer tegen het einde dat wat vreemd om de hoek komt kijken en blijven we als kijker helaas zitten met de nodige vraagtekens.

In tegenstelling tot het best vermakelijke Slugs is Squirm eigenlijk een film je beter kunt laten schieten om heel eerlijk te zijn. En als je deze dan toch wilt kijken doe het dan voor de Special Effects, die gemaakt zijn door Rick Baker.

Dit is echt zo’n geval waarvan de box cover 10x toffer is dan de film zelf.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter