Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Street Trash
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Street Trash, een naam die bij een aantal grote liefhebbers van de smakeloze lading films in de jaren 80 al vrij snel genoemd zal worden. Overgoten met alles wat fout kán en zo ongemakkelijk en smerig mogelijk. Een behoorlijke verassing was dat dit het enige werk bleek te zijn van Muro, op z’n minst vreemd te noemen, had alle potentie om uit te groeien tot een cultheld.

Want wát een geweldige hoop smakeloosheid is deze Street Trash. Het had zo een troma film kunnen zijn, qua smerigheid bereikt het op bijna alle vlakken het ultieme hoogtepunt. Álles ademt het uit. O.a de looks van de personages, die allemaal even smerig als gek zijn en ten alle tijden heerlijk over-de-top worden neergezet. Die zijn nodig om het vrij magere verhaaltje stand te laten houden. Een flinke dosis over-acting kan dus verwacht worden.

Heerlijke slechte humor, belachelijk slap verhaal en dito dialogen. Op alle film technische vlakken een gedrocht, echter werkt dat allemaal in het voordeel, de vuile look komt er sterker uit en het amateur charme spat van ‘t beel. Het laatste half uur is pure splatter madness.

Kan zich niet meten met bijvoorbeeld een Toxic Avenger, maar het toppunt van smakeloosheid is nogmaals bereikt met Street Trash.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter