Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Tourist Trap
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groep jongeren strand met de auto in een verlaten niemandland midden in de woestijn (vanzelfsprekend). Ze kloppen aan bij een man, die toevallig een of ander raar wassenbeelden museum heeft. De beelden lijken wel echt…

Acteerwerk
Redelijk onbekende acteurs, maar ik zeg wel dat het spel zeer geloofwaardig is en je zit op het puntje van je stoel.

Gore
Niet al te veel, maar in het begin van de film is er wel een coole doorboring met een grote metalen pin, iemand krijgt een mes door het hoofd gegooid, een hoofd word van iemands schouders gedraaid, wat bloed en een schouder die word opengespleten met een hakbijl.

Conclusie
Een subtiele, maar zeer creepy film, die je moet zien als een kruising tussen 3 films; Texas Chainsaw Massacre, House of Wax en Halloween. Als je die drie eens probeert te combineren kom je uit bij Tourist Trap; helaas een van de vergeten klassiekers van het gouden tijdperk van horrorfilms, de jaren’70.

De film is redelijk creepy en de sterfscenes, hoewel niet veel (5) zijn uiterst goed geregisseerd en sommigen redelijk bloederig. Ik raad je aan deze film te vinden en bekijken, want hij is echt wel de moeite waard.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter