Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Triangle
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Triangle is een film die niet makkelijk te omschrijven valt, ook niet makkelijk te begrijpen, moet gezegd worden. Maar ondanks dat is het een fascinerend en verassende sterke horror/thriller geworden met een twist die wat denkwerk nodig zal hebben, maar daardoor niet minder tof is.

Het begint allemaal heel standaard, aantal vrienden gaan op een boot een tochtje maken, wanneer ze in een storm belanden kapseist de boot.
Gelukkig worden ze opgepikt door een groot schip, maar wanneer ze aan boord gaan is er geen spoor van een ander te bekennen.

Zoals je ziet, erg standaard, maar vanaf het moment dat ze het schip betreden is de spanning om te snijden, ontzettend sfeervol en het wordt steeds beter.
Vooral qua verhaal, interessant uitgangspunt en zeer redelijk uitgevoerd.
Het acteerwerk is ook goed te noemen, niets bijzonders maar het zal niet tot irritaties leiden.

Concluderend haast niets dan lof, het is een gewaagd b-filmpje die meer aandacht verdient en fans van het genre moeten hem zeker een kans moeten geven.
Een dikke 8 voor deze verassend sterke film.

Over de auteur

avatar

9 reacties

  1. avatar
    Likethehorror

    Deze film is opzicht best goed gedaan. Je moet echt van het begin al opletten wil je het einde ook begrijpen. Toch heb ik me wel geïriteerd aan de acteurs. Niet zo heel erg, maar soms had ik zoiets van dat het wel wat beter kon.rnrnGoeie film maar ik vind het geen 8 waard.

Laat een antwoord achter