Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Turistas
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Een groep toeristen in Brazilie krijgen de schrik van hun leven als hun bus verongelukt en ze midden in de wildernis gestrand zijn. Dus besluiten ze naar een strand in de buurt te lopen, daar blijkt het feest te zijn, en de jonge toeristen en backpackers wanen zich in het paradijs. Niks is echter minder waar als blijkt dat er een geheime, inheemse organisatie bestaat die toersisten afslacht om hun organen vervolgens te stelen voor de zwarte markt!

GORE
Afgehakte vingers, een gat in een hoofd, een pen door een oog, ingewanden overal, schotwonden, machete slachtingern en meer!

ACTEERWERK
Melissa George belooft altijd veel goeds, en in deze film is dat niet anders. Ze ziet er echter wel veel beter uit in andere films, als ze wat meer vlees op haar botten heeft, ze is een beetje ongezond dun hier. Josh Duhamel is leuk, en hij zet weer een goede rol neer. Olivia Wilde was ook goed, en valt zeker op ondanks haar redelijk simpele rol.

CONCLUSIE
Turistas ontving over het algemeen slechte kritieken, waar ik het absoluut niet mee eens ben.

Het is geen meesterwerk, of baanbrekende horror, maar ik heb me zelden anderhalfuur zo goed vermaakt in de bios nog wel met een film! De film is geen compleet gorefestijn, maar de gore die aanwezig is is stijlvol uitgevoerd en zeer goed gemaakt, het acteerwerk was leuk, de spanning zat er in een aantal scenes zeer goed in, vooral in de spectaculaire climax onder water en de omgeving van het geheel was prachtig gefilmd.

Turistas is een zeer vermakelijke mix van horror, slasher, avontuur en actie/thriler die je als griezel en suspense fan zeker een keer gezien moet hebben, ondanks de slechte kritieken! Een welverdiende 7 1/2.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter