Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Zombie strippers
1.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

In een geheim laboratorium is een bizar virus uitgebroken. Het veranderd de geinfecteerden in vleesetende monsters. Een vreemd trekje van het virus: Als vrouwen erdoor besmet worden duurt het langer voordat het stadium van waanzinnige bloeddorst is bereikt.
Een commandoteam wordt opgeroepen de zombies uit te schakelen. Een van de commando’s wordt echter gebeten en vlucht in paniek naar een nabij gelegen stripclub. Het duurt niet lang voordat de infectie hem in een zombie veranderd en hij ster stripper Kat (Jenna Jameson) de strot afbijt.
Exploiteur van de stripclub Ian (Robert Englund) zit in eerste instantie met zijn handen in het haar als hij de geldkraan dicht ziet gaan, maar als Kat gewoon weer opstaat en beter danst dan ooit, ziet hij geen probleem om het voorval te verzwijgen en de geinfecteerde commando in de kelder op te sluiten.

De overige strippers weten dat er iets raars is met Kat maar haar succes met hen langzaam aan wel jaloers en nieuwsgierig. Zo komt de een na de ander achter Kat’s toestand en willen ze maar wat graag net zoals haar worden, zonder zich te beseffen wat dit met zich meebrengt…

Al vanaf de eerste beelden en de poster keek ik uit naar deze film als een heerlijk stukje pulp. Alle ingrediënten voor een over-the-top horror film leken aanwezig: Zombies, sexy slachtoffers, humor en Robert Englund. Zelden ben ik zo bedrogen uitgekomen. Matige zombies, humor die niet werkt en Robert Englund die niet eng is.
Vanaf het begin stoorde ik me aan het slechte camerawerk en de bedroevend slechte acteurs en dialogen. Jenna Jameson doet het van iedereen nog het beste en dat mag wat zeggen voor een porno-actrice. Robert Englund is aardig als de inhalige nachtclubeigenaar met smetvrees maar dit personage maakt zichzelf volledig belachelijk. Tel daarbij op de verschijning van gothic zangeres Roxy Saint als een van de strippers en je hebt een aardig onsmakelijk zooitje bij elkaar. Goed, sommige mensen houden van een typetje als dat van Roxy maar dat geld niet voor iedereen.
De gore is af en toe wel erg goed, maar het schiet naar het einde van de film toe steeds meer en uiteindelijk te ver door.
Hoe mooi had dit kunnen zijn. Ik kan je deze film alleen aanraden als je geen bezwaar hebt tegen een slappe verhaallijn, zinloos naakt en necrofilie. Meneer Englund en meneer Lee, waar zaten jullie met de gedachten?

Over de auteur

avatar

5 reacties

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Ik vond deze film ook nog wel aardig. Ik snap niet waarom jullie deze film met de Troma films van Kaufman en Herz gaan vergelijken. Ja, dat is ook pulp, maar dat zijn films als Lake Placid ook… Ik ben van mening dat ik al heel wat slechter heb gezien dan dit werkje, maar dat komt misschien omdat ik van te voren niet al te hoge verwachtingen had. Zo’n instelling werkt denk ik ook het beste bij pulp films, dan kan het alleen maar meevallen.

Laat een antwoord achter