Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Phantoms
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Twee zusjes zijn van plan hun vakantie door te brengen in een klein dorpje in de bergen van Noord Amerika. Als ze in het stadje aan komen lijkt het verlaten, en alle inwoners zijn verdwenen of dood. Helaas is niets minder waar en de dames moeten samen met de sheriff, zijn 2 handlangers en een dokter zien te overleven.

GORE
Exploderende hoofden, afgehakte lichaamsdelen, een gevild gezicht, veel actie met tentakels en meer slijmerige en bloedige verassingen hier…

ACTEEWERK
Rose McGowan is natuurlijk een mooie meid, maar haar acteerwerk in deze film was niet bepaald goed te noemen. Toch zal het eerder aan het script liggen dan aan haar, de dialogen zijn soms gewoon klote. Ben Affleck is een van slechtste acteurs aller tijden, maar dat wisten we natuurlijk allang. Joanna Going vond ik wel goed in haar rol. Liev Shreiber was goed en Peter ‘O Toole was ook zeer ongeloofwaardig. Middelmatig acteerwerk.

CONCLUSIE
Phantoms heeft veel gore, bloed en tentakels, een leuk verhaal en voldende scenes die toch redelijk angstaanjagend zijn.

Helaas is Phantoms een van die films die nader het einde slechter en slechter worden. Het eerste 3/4 van de film is zeer goed, creepy en origineel. Maar de film begint richting de climax toch wel een beetje in te zakken. Hoewel veel gore richting het eind voorkomt, is dat wel het slechtste gedeelte, jammer, want deze film is bloederig maar tegelijkertijd ook bewijs dat een film niet goor hoeft te zijn om spannend te zijn.

Toch is Phantoms volgens mijn mening een creepy, ondergewaardeerde film die je schrik aan zal jagen en die ook zeker vermakelijk is. Huur em gerust eens, zou ik zeggen!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter