Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De remake van Pet Semetary heeft in de VS een R-rating gekregen voor: “horror violence, bloody images, and some language”.

– De nieuwe film van regisseur Patrick Lussier (My Bloody Valentine 3D) en scenarioschrijver Todd Farmer (Drive Angry) heeft de titel Trick en gaat over een rechercheur die het vermoeden heeft dat een doodgewaande seriemoordenaar toch niet dood is. In de hoofdrol als regisseur heeft men nu Omar Epps vastgelegd Ook Ellen Adair (Homeland), Tom Atkins (Halloween III: Season Of The Witch) , Jamie Kennedy (Scream) en Kristina Reyes (Blindspot) hebben een rol bemachtigd.

– De schrijvers van Spider-Man: Homecoming, Jonathan Goldstein en John Francis Daley hebben een nieuw script verkocht aan Universal Pictures genaamd The Creeps. Het betreft een coming-of-age  horror-comedy. Helaas is dat ook alle informatie van dit moment.

– En ook de nieuwe Blumhouse horror-thriller Ma heeft een rating gekregen. En die is ook R, en wel voor: “violent/disturbing material, language throughout, sexual content, and for teen drug and alcohol use”.

Kong: Skull Island regisseur Jordan Vogt-Roberts heeft plannen voor een monsterfilm die zich afspeelt in Detroit. En Michael B. Jordan zal een van de hoofdrollen voor zijn rekening nemen. Verdere gegevens houdt men momenteel nog geheim, behalve dat de film geproduceerd zal worden door New Regency.

– Fans van Michael Rooker (o.a. The Walking Dead) kunnen hun hart ophalen aangezien de acteur samen met Dylan O’Brien (The Maze Runner trilogie)) te zien zal zijn in Monster Problems, een film die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waarin monsters het voor het zeggen hebben. Shawn Levi’s maatschappij 21 Laps (Stranger Things) is producent en Michael Matthews zal de regie voeren.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter