Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De geruchten gingen al een tijd, maar zijn nu door regisseur Ridley Scott zelf bevestigd: Noomi Rapace zal niet tergkeren in Alien: Covenant. De opnames starten in april in Sydney.

* Zender The CW vond de pilot van de serie Transylvania goed genoeg om een eerste seizoen te bestellen. Afspelend in 1880 gaat de serie over een jonge vrouw uit New York die haar verdwenen vader gaat zoeken in Transylvanië. Daar is ze samen met een uit de gratie gevallen Scotland Yard agent getuige van de geboorte van diverse (klassieke) monsters. De serie moet in het 2016-2017 seizoen te zien zijn.

* De dochter van Johnny, Lily-Rose Depp, zal samen met Natalie Portman te zien zijn in Planetarium, een nieuwe film waarin de actrices zussen spelen waarvan wordt beweerd dat ze de bovennatuurlijk gave hebben om conact te leggen met geesten. Tijdens een optreden in Parijs ontmoeten ze een visionaire Franse producent. Planetarium zal worden geregisseerd door Rebecca Zlotowski. Het gerucht gaat dat de film zijn premiere zal beleven in mei tijdens het filmfestival van Cannes. Het is momenteel onduidelijk of de film daadwerkelijk in het genre zal vallen..

* Ook Naomi Watts en Tom Sizemore zullen in het derde seizoen van Twin Peaks te zien zijn. Ook gaan er geruchten dat TP regisser David Lynch ook weer te zien zal zijn als FBI Chief Gordon Cole. De serie keert pas in 2017 op de tv-schermen via Showtime.

* Helaas zal regisseur Josh Boone voorlopig niet beginnen met het filmen van The Stand. Het goede nieuws is dat hij wel een ander boek van Stepehing King gaat verfilmen, namelijk Revival uit 2014. De film zal waarschijnlijk nog dit jaar worden opgenomen voor een release in 2017. Boone is schijnbaar al in gesprek met potentiële castleden.. We houden je op de hoogte!

* Rupert Wyatt (Rise Of The Planet Of The Apes) gaat voor Fox TV de pilot-aflevering regisseren van de aangekondigde The Exorcist tv-serie. Het scenario is geschreven door Jeremy Slater (Fantastic Four).

* Er lijkt schot te komen in de verfilming van Rampage, de 80’s videogame waarin een reusachtige aap, hagedis en wolf steden met de grond gelijk maakten. Zoals eerder bekend werd gemaakt zal Dwayne Johnson de hoofdrol spelen in de film waarvan de opnames dit jaar nog beginnen. Regisseur Brad Peyton (San Andreas) zal samen met Ryan Condal het script herschrijven.

* Casting nieuws voor de creature feature Welcome To Willits. De hoofdrollen in de film zijn voor Bill Sage, Dolph Lundgren, Anastasia Baranova en Sabina Gadecki. In bijrollen zien we o.a. Rory Culkin, Thomas Dekker, Chris Zylka, Garrett Clayton, Karrueche Tran en Keelin Woodell. De film betekent het speelfilm debuut van regisseur Trevor Ryan die eerder ook de gelijknamige short (zie foto) maakte. De opnames beginnen deze week in Shreveport, Louisiana.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

2 reacties

Laat een antwoord achter