Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We weten al langer dat Katie Holmes de hoofdrol heeft in het vervolg op The Boy, en nu kunnen wel melden dat de film officieel Brahms: The Boy II gaat heten. Naast Holmes zien we verder Christopher Convery, Owain Yeoman en Ralph Ineson in de belangrijkste rollen. De Nederlandse bioscooprelease staat momenteel gepland voor 25 juli 2019.

– Tijdens CinemaCon heeft Disney laten weten dat het de bedoeling is dat superhelden-horror The New Mutants gewoon dit jaar nog uitgebracht gaat worden én dat ze nog steeds toekomst zien in het voortzetten van de Alien –franchise.

– De door James Gunn geproduceerde superhelden-horror Brightburn (zie foto) heeft een R-Rating gekregen voor “horror violence/bloody images, and language”. Elizabeth Banks speelt de hoofdrol in de film die gaat over een buitenaards kind dat op de aarde neerstort en in plaats van zijn krachten voor het goede te gebruiken hij ze voor het kwade gebruikt. Vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop.

– Verrassend nieuws vanuit het American Horror Story universum. In het 9e seizoen zullen we het voor het eerst zonder Evan Peters moeten doen. De acteur was in alle voorgaande 8 seizoenen wel te zien. Verder is er weinig over het negende seizoen bekend…

– Orlando Jones, bekend uit o.a. Evolution en American Gods, zal de hoofdrol spelen in Dark Forces, een horrorfilm van regisseur Anthony O’Brien. Hierin speelt Jones een horrorregisseur die achterna wordt gezeten door wezens uit zijn eigen films terwijl hij herstelt van een hersenoperatie. Wanneer de film moet verschijnen is nog onbekend.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter