Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hilversum – Horrify gaat de originele serie L.A. Macabre vertonen. De serie maakt gebruik van transmedia storytelling om een mysterie te onthullen, welke zich begeeft op de grens tussen feit en fictie. De eerste aflevering staat vanaf 2 oktober op Horrify.nl, waarmee de mystery-crime serie voor het eerst te zien is in de Benelux!

L.A. Macabre gaat over een groep vrienden die een documentaire maken over een mysterieuze sekte in Los Angeles. De mini-serie volgt een uniek format van transmedia storytelling, waarbij de afleveringen worden ondersteund door vlogs van de hoofdpersonages. De clues om het mysterie te ontrafelen zijn verspreid over deze verschillende video’s, die als puzzelstukjes samengevoegd moeten worden.

Het verhaal is sterk geïnspireerd op Charles Manson en de Manson Family. Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat de Manson-moorden hebben plaatsgevonden. Door te linken aan waargebeurde evenementen en de documentaire-stijl van filmen, probeert regisseur Dan Ast een gevoel van realiteit over te brengen, waardoor de grens tussen feit en fictie vervaagt. Horrorliefhebbers kunnen vanaf 2 oktober beginnen aan deze mysterie-speurtocht, wanneer de serie in première gaat in de Benelux op Horrify.nl.

Horrify is een streamingdienst die een exclusief, uniek en divers aanbod van films en series biedt, om Nederlandse horrorfans in hun horror-behoefte te voorzien. Naast L.A. Macabre, belooft Horrify daarom ook nog meer titels toe te voegen. Hieronder vallen enkele grote horrorfilms, zoals Insidious 3 en Evil Dead, en een aantal nieuwe titels die niet eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals de Blumhouse-serie Into the Dark. Ook deze titels zullen dit najaar te zien zijn op Horrify.nl

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter