Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Regisseur Marcus Dunstan neemt na The Collector en The Collection ook de regie op zich voor het derde deel in de reeks: The Collected. De opnames zijn inmiddels begonnen in Atlanta en nemen Josh Stewart en Emma Fitzpatrick hun rollen uit de vroige films weer op zich. De cast wordt deze keer aangevuld met Navi Rawat (Feast), Randy Havens (Stranger Things) en genre icoon Tom Atkins (Night Of The Creeps, My Bloody Valentine 3D).

– Zowel Logan Miller als Taylor Russel zullen terugkeren in Escape Room 2, het vervolg op de horror-thriller van Adam Robitel. Dit tweede deel zal vanaf 14 augustus 2020 in de Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn en wordt wederom geregisseerd door Robitel.

– Ook het boek Audrey Rose van Frank De Felitta krijgt een nieuwe verfilming. Nadat in 1977 er al een verfilming kwam van Robert Wise zal de nieuwe versie geproduceerd worden door Orion Pictures. Het scenario wordt geschreven door Chloe Okuno.

– We wisten natuurlijk dat James Wan met een nieuwe horrorfilm bezig was, en nu weten we ook de titel: Malignant. Wan omschrijft de film, die hij samen schreef met The Nun actrice Ingrid Bisu, als een harde R-rated film met ouderwetse praktische effecten. Het betreft een origineel idee dat niet is gebaseerd op een bestaand intelectueel bezit (dus geen reboot/remake, verfilming van boek/game/comic of iets dergelijks). In de cast zien we o.a. Annabelle Wallis, George Young, Michole Briana White en Jake Abel

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter