Forums Algemeen Goede (interessante) horrors gezocht
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #303959
  avatarChantal
  3 Berichten

  Wij zijn op zoek naar een aantal goede horrors waarbij er sprake is van een goed verhaal en niet zo maar een hele lading slachtpartijen met liters bloed. The Visit vonden we een goede film zowel qua verhaal als acteerprestaties, Scream I bevat dan wel slachtpartijen maar was toch de moeite waard, net als Friday The 13th uit 2009. Paranormal Activity was op zich wel interessant maar is compleet uitgemolken, daarom twijfelen we of we [REC] moeten gaan kijken. Insidious was wel aardig maar mijn verwachting te hoog, maar dat idee spreekt mij/ons wel aan. Wie roept? Een korte beschrijving erbij zou fijn zijn. Thanks!

  #303984
  avatarJan
  3 Berichten

  Even denken. Ik denk dat je dan met name bij spookfilms uitkomt. Dus wat dacht je van deze:

  (Niet bloederige horrors) met een goed verhaal:
  The Devil’s Backbone. Niet echt een horror. Meer als Crimson Peak een verhaal met spoken. Van dezelfde regisseur (del Toro). In kort gaat het verhaal over een weesjongentje die een spook ontmoet.

  Verder nog: The babadook, Occulus, The others, the skeleton key, Stir of Echoes, (de BBC mini-serie) Crooked house, haunt, haunter, haunted en the haunted 🙂

  #303985
  avatarChantal
  3 Berichten

  Dank je voor de tips! Ik heb ze genoteerd.
  Dat bloederige is leuk voor een keer maar meer ook niet. De film moet wel een beetje verhaal hebben. The Rite staat ook nog op het lijstje. Onlangs Mirrors gezien, vooral het eind was verrassend. Begonnen aan Venom, maar nog niet afgekeken, verhaal is een beetje vaag maar blijft wel boeien dus die gaan we spoedig verder kijken.

  #303986
  avatarJan
  3 Berichten

  Mirrors?! over bloederig gesproken. Ik krijg gelijk weer pijn in mijn kaak nu ik er aan terug denk 🙂

  The Rite zou ik skippen als ik jou was – er zijn veel betere ‘bezetenheidsfilms’ in de wereld als The exorcism of Emily Rose of Haunting in conneticut (ik ben nooit een fan geweest van de oorspronkelijke Exorcist). Qua regi-film gaat er trouwens niets boven het oorspronkelijke The omen vierluik.

  Maar goed, Venom had ik dan weer nog niet van gehoord, dus bedankt voor de tip. Ik hou altijd wel van Voodoo en Hoodoo verhalen, dus kijken wat het is.

  #304001
  avatarChantal
  3 Berichten

  Vannacht Haunting in Conneticut gekeken, was niet heel enthousiast, waarschijnlijk doordat we daarvoor een heel goede film hebben gezien: Eden Lake. Wordt horror genoemd maar is meer een thriller met een paar horror scènes. Wel een aanrader, spannend want je wilt weten hoe het afloopt. Het einde was op zich verrassend maar niet heel sterk, had ik zelf net iets anders gedaan. The Rite uiteindelijk nog niet gezien. The Omen staat nog op het lijstje.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.