Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– In de nieuwe film van Jim Jarmush, getiteld The Dead Don’t Die zien we een keur aan bekende acteurs voorbij komen: Bill Murray, Tilda Swinton, Adam Driver, Chloe Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Selena Gomez, Iggy Pop en Rosie Perez zijn enkele namen. De horror-comedy moet deze zomer al te zien zijn, maar waar die over gaat is nog onbekend.

– Fox heeft de belangrijkste acteurs bij elkaar voor de Fear Street trilogie gebaseerd op de horror-voor-tieners-boeken van schrijver R.L. Stine. O.a. Ashley Zukerman (The Wind), Fred Hechinger (Eighth Grade), Julia Rehwald (Panic), Jeremy Ford (A Mother’s Sacrifice), Kiana Madeira (Sacred Lies) en Olivia Welch (Modern Family) zijn vastgelegd. Op welke boeken de films zijn gebaseerd is niet bekend, maar de films worden wel back-to-back opgenomen.

– De Image Comics titel Bitter Root krijgt een filmadaptie via Legendary Pictures. In de strip volgen we een familie van wat ooit legendarische monsterjagers waren in het Harlem van 1924. Deze afstammelingen lijken echter niet opgewassen tegen de lelijke monsters die ineens opduiekn en een gevaar voor New York betekenen. De bedenkers van de strip, David F. Walker, Sanford Greene en Chuck Brown zijn als uitvoerend producent aan de film verbonden.

– Afgelopen weekend is bekend gemaakt dat niemand minder dan Mark Hamill (Star Wars) de stem van Chucky zal verzorgen in de remake van Child’s Play. In deze film krijgt de jonge andy een nieuwe Buddi Pop waarvan de programmeer code is gehacked waardoor de kuntsmatige intelligentie van de pop geen limieten kent wat betreft leren en geweld. De menselijke hoofdrollen zijn voor Aubrey Plaza en Bryan Tyree Henry.

– Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe krijgen in A Quiet Place 2 naar alle waarschijnlijkheid gezelschap van Cillian Murphy (28 Days Later). De acteur is namelijk in gesprek voor de rol van een man met mysterieuze bedoelingen die zich voegt bij de familie. John Krasinksi zal wederom de regie voor zijn rekening nemen. Dit vervolg moet in mei 2020 in de bioscoop gaan draaien.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter