Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het stadje waar de zusjes Ayia en Mirra met hun moeder wonen is in de greep van een onbekende infectieziekte. Na de dood van moeder is het Mirra die het verlies nauwelijks aankan. Ze heeft last van nachtmerries en wordt zelf ook ziek. Wanneer Ayia gedwongen wordt Mirra in de steek te laten omdat zieken in isolatie moeten worden gehouden, zoekt ze steun bij de jonge priester Herman die hun moeder heeft beloofd over de meisjes te waken. Herman helpt Ayia, middels een sjamanistisch ritueel, tot Mirra’s onderbewustzijn door te dringen en zo de oorzaak van haar ziekte te vinden.

– – – – – – – – – – – – –
De duistere maar mooie sprookjesvertelling III is nu verkrijgbaar op dvd en blu-ray. Deze Russische film was een regelrechte hit in het filmfestival circuit. Zo was de film te zien op o.a. Imagine, FirghtFest, Fantasporta, Nocturna en het Byron Bay International Film Festival.

Wij mogen van distributeur Just Entertainment 1 dvd en 1 blu-ray weggegeven Deze zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Wil je meedoen aan deze prijsvraag?

Graag even inloggen of registreren om de vraag te kunnen lezen!

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. III) vóór 4 december a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms